top of page

Töihin meille

Täsmäisitkö meidän jengiin?
Etsimme porukkaamme uusia tilintarkastajia!

Etsimme nyt uusia tilintarkastajia moderniin ja kasvavaan joukkoomme. Pääset monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin ammattitaitoisten ja kannustavien kollegoiden yhteisöön kattavilla henkilöstöeduilla.
Lue tehtävästä lisää alta ja selvitä olisitko etsimämme osaaja!

tilintarkastajaksi-hill-auditille.jpg

Etsimme nyt tilintarkastajia Helsingin toimistollemme uusiksi työkavereiksemme. Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä, mutta suuremmatkaan kokemusvuodet eivät ole haitaksi, sillä roolisi tiimissä muovautuu kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on esimerkiksi kauppatieteiden tai tradenomin opinnot suoritettuina ja sinulla on aito kiinnostus toimialaamme kohtaan.

Tarjoame sinulle oppimista tukevan ympäristön sekä vaihtuvia ja innostavia työtehtäviä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat ja nuorekkaassa, jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä sinulla on myös mahdollisuus rohkeasti ehdottaa uusia ideoita ja tapoja toimia. Asiantuntijaroolissa tilintarkastuksen lisäksi eteesi tulee esimerkiksi arvonmäärityksiin, yritysjärjestelyihin tai verokonsultointiin liittyviä toimeksiantoja. Tavoitteemme on palvella asiakkaita konsultoivalla ja henkilökohtaisella otteella

 

Meillä Hill Auditilla pääset jatkuvasti oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi osana tiivistä porukkaa, jossa iloitaan yhdessä onnistumisista ja tuetaan toisia tarpeen tullen. Tuemme henkilöstömme uuden oppimista myös yhtiön tarjoamilla koulutuksilla. Hill Auditilla työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta kattavien henkilöstöetujen avulla. Meille vapaa-ajan ja mielekkään elämän tukeminen ovat tärkeitä, mikä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi töiden järkevää resursointia ja ymmärrystä henkilökohtaisen elämän vaatimille joustoille.

 

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen Helsingin toimistollamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä antaa Petteri Lagus +358 50 598 1863, mutta voit halutessasi kysyä mieltä askarruttavista asioista myös muilta Hilliläisiltä.

 

Kuulostaisiko siltä, että tämä olisi sinun työpaikkasi?
Klikkaa "Hae meille!" ja selvitä olisitko etsimämme osaaja!
Millainen yritys olemme?

Hill Audit on vuonna 2010 perustettu moderni ja jatkuvasti kasvava tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusasiakkaitamme ovat muun muassa omistajavetoiset pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja säätiöt sekä kansainvälistyvät yritykset. Tilintarkastus ja siihen liittyvät neuvontapalvelut ovat osaamisemme ydintä, mutta tarjoamme asiakkaillemme palveluita myös yritysjärjestelyiden, verokonsultoinnin, koulutuksen ja erilaisten varmennuspalveluiden muodossa.

 

Yrityksemme arvot ovat, perhe ja läheiset, terveys, ja elämän mielekäs sisältö ja tasapaino. Arvomme ovat henkilöstömme itse pohtimia arvoja, ja arvojen mukainen toiminta työyhteisössämme tarkoittaa esimerkiksi töiden järkevää resursointia, mielekkäiden työtehtävien kohdistamista oikeille henkilöille sekä ymmärrystä henkilökohtaisen elämän vaatimille joustoille ja vapaa-ajan kunnioittamiselle. Yhtiössämme on avoimen kommunikaation kulttuuri ja matala hierarkia.

bottom of page