top of page

Avoimet työpaikat

21.8.2019

Tilintarkastaja, Hill Audit Oy

Millainen yritys olemme?

 

Hill Audit on vuonna 2010 perustettu moderni ja jatkuvasti kasvava tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusasiakkaitamme ovat muun muassa omistajavetoiset pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja säätiöt sekä kansainvälistyvät yritykset. Tilintarkastus ja siihen liittyvät neuvontapalvelut ovat osaamisemme ydintä, mutta tarjoamme asiakkaillemme palveluita myös yritysjärjestelyiden, verokonsultoinnin, koulutuksen ja erilaisten varmennuspalveluiden muodossa.

 

Yrityksemme arvot ovat:

  • Perhe ja läheiset

  • Terveys

  • Elämän mielekäs sisältö ja tasapaino

 

Nämä ovat henkilöstömme itse pohtimia arvoja. Arvojen mukainen toiminta työyhteisössämme tarkoittaa esimerkiksi töiden järkevää resursointia, mielekkäiden työtehtävien kohdistamista oikeille henkilöille sekä ymmärrystä henkilökohtaisen elämän vaatimille joustoille ja vapaa-ajan kunnioittamiselle. Tuemme henkilöstömme uuden oppimista yhtiön tarjoamilla koulutuksilla. Yhtiössämme on avoimen kommunikaation kulttuuri ja matala hierarkia.

 

Henkilöstömme koostuu nuorekkaista ja dynaamisista alansa huippuosaajista ja etsimme nyt porukkaamme uusia työkavereita.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä, mutta suuremmatkaan kokemusvuodet eivät ole haitaksi, sillä roolisi tiimissä muovautuu kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Katsomme eduksi, jos sinulla on opintojesi puolesta valmiudet HT/KHT-tutkinnon suorittamiseen.

Tavoitteemme on palvella asiakkaita konsultoivalla ja henkilökohtaisella otteella. Tämä edellyttää sinulta kykyä kommunikoida sekä asiakkaiden että tiimiläisten kanssa luontevasti. Tilintarkastuksen lisäksi eteesi tulee esimerkiksi arvonmäärityksiin, sukupolvenvaihdoksiin tai verokonsultointiin liittyviä toimeksiantoja, joten innostut työtehtävistä, jotka vaativat uuden oppimista ja itsensä haastamista. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on myös, että kannat vastuun sinulle osoitetuista tehtävistä ja hallitset päällekkäisten työtehtävien organisoinnin sujuvasti.

Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin positiivinen asenne. Toivomme, että haluat olla osa tiivistä porukkaa, jossa iloitaan yhdessä onnistumisista ja tuetaan toisia tarpeen tullen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle oppimista tukevan ympäristön sekä vaihtuvia ja haastavia työtehtäviä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat ja rennon ja avoimen työilmapiirin. Jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä sinulla on myös mahdollisuus rohkeasti ehdottaa uusia ideoita ja tapoja toimia. Hill Auditilla pääset osaksi työyhteisöä, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta kattavien erilaisten henkilöstöetujen, huomionosoitusten ja henkilöstötapahtumien avulla.

 

Haluaisitko osaksi Hill Auditin tiimiä?

 

Jos tunnet arvomme omaksesi ja työskentely Hill Auditin iloisessa joukossa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@hillaudit.fi viimeistään 16.9.2019.

 

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Petteri Lagus +358 50 598 1863, mutta voit halutessasi kysyä mieltä askarruttavista asioista myös muilta Hilliläisiltä.

bottom of page