HILL AUDITIN PALVELUT

Koulutus ja neuvonta

Tarjoamme koulutusta taloushallinnon eri osa-alueilta

 

Järjestämme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutustilaisuuksia erikseen sovituista aiheista ja sovitussa laajuudessa, esimerkiksi käyttöomaisuudesta, osakeyhtiölain erityiskysymyksistä sekä konsernitilinpäätöksestä.

Asiakasyritysten lisäksi koulutamme myös aktiivisesti mm. ST-Akatemian järjestämissä koulutustilaisuuksissa ja tilitoimistoissa.

 

Esimerkkejä aiemmin järjestettyjen koulutuksien aiheista:

  • Konsernilaskenta

  • Perustajaurakointikoulutus

  • Osakeyhtiölakikoulutus

  • Pysyvät vastaavat kirjanpidossa ja verotuksessa

  • Konsernitilinpäätös

  • Konsernitilinpäätöksen ajokortti

  • Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä

  • Konsernitilinpäätöksen laadinta

  • Tilinpäätöksen peruskurssi

IFRS-neuvontapalvelut

Tilinpäätös on laadittava IFRS-standardien mukaan kaikkien sellaisten yritysten osalta, joiden osakkeet ovat julkisen kaupankäynnin kohteena. Muut yhtiöt voivat noudattaa IFRS-standardeja vapaaehtoisesti.

IFRS-standardien käyttöönotto on haasteellista ja vaatii yrityksiltä standardien mukaisten kirjaamis- ja arvostusperiaatteiden omaksumista ja tilinpäätöksen liitetietovaatimusten täyttämisen ymmärtämistä. IFRS-raportoinnin käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille voimme tarjota ammattitaitoamme esimerkiksi IFRS-konversion suunnitteluun ja raportointiprosessien ja -järjestelmien kartoitukseen liittyen. Avustamme myös IFRS-tilinpäätöksen laatimisessa.

Uusia IFRS-standardeja julkaistaan säännöllisesti ja standardit myös muuttuvat jatkuvasti. Voimme auttaa yrityksiä arvioimaan tulevien standardimuutosten vaikutuksia yrityksen raportointikäytäntöihin tai järjestää räätälöityjä koulutuksia IFRS-standardeihin liittyen.

Mahdollisessa listautumistilanteessa olemme aktiivinen neuvonantaja lainsäädännöllisissä ja arvopaperipörssin sääntöihin liittyvissä asioissa. Kumppaniverkostomme kautta pystymme auttamaan listautumisen läpiviennissä prosessin alusta loppuun.

 

Haluatko lisätietoa koulutuksista ja neuvontapalveluista?

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä koulutuksista tai neuvontapalveluista, voit olla yhteydessä Petteri Lagukseen, Partner, KHT. Keskustelemme mielellämme lisää!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:
Hill Audit / Helsinki
petteri_lagus.jpg
Petteri Lagus

+358 50 598 1863

petteri.lagus@hillaudit.fi

Palvelumme