top of page
  • Writer's pictureHill Audit

KHT Hanna Manelius nimitetty Hill Auditin toimitusjohtajaksi

Hanna Manelius aloittaa Hill Auditin toimitusjohtajana 1.7.2023. Hanna on työskennellyt Hill Auditilla vuodesta 2018 lähtien. Ennen Hillille tuloaan hän on työskennellyt monipuolissa taloushallinnon ja tilintarkastuksen tehtävissä.

KHT Hanna Manelius Hill Audit toimitusjohtaja
KHT Hanna Manelius aloittaa Hill Auditin toimitusjohtajana 1.7.2023.

”Hanna on valloittavan persoonansa ja aikaansaavan asenteensa vuoksi ollut merkittävässä roolissa Hill Auditin sisäisten prosessien kehittämisessä. Kollegoille Hannan ihmisläheisyys näkyy muiden kannustamisena ja erinomaisena kykynä kuunnella.” Hill Auditin hallituksen puheenjohtaja Lauri Mäki avaa perusteluita Hannan nimityksen takana.

hill audit toimitusjohtaja
Päivi Rönkkö, Lauri Mäki ja Hanna Manelius

Nykyinen toimitusjohtaja KHT Päivi Rönkkö jatkaa Hill Auditilla osakkaana tarkoituksenaan keskittyä entistä enemmän asiakastyöhön ja konsultointiin. Päivi ehti toimia Hill Auditin toimitusjohtajana kuuden vuoden ajan, jonka aikana yhtiö on laajentanut toimintaansa Keski-Suomeen sekä saanut rinnalleen Hill Advisoryn laajentamaan koko yrityksen palveluvalikoimaa.


”On ollut upeaa nähdä yhtiömme kasvavan ja kehittyvän. Olenkin erittäin innoissani yhtiömme seuraavasta vaiheesta, ja voin luottavaisin mielin keskittyä asiakastyöhön, sekä sisäisiin kehitysprojekteihin.” Päivi Rönkkö kertoo.


Hanna on jo pitkin kevättä perehdytyksensä yhteydessä hahmotellut yhtiömme strategiaa ja pohtinut, millaisessa työyhteisössä haluamme tulevaisuudessa työskennellä. ”Mielenkiintoisina pohdinnan aiheina ovat muun muassa, miten huomioimme työelämän muutostrendit jokapäiväisessä toiminnassamme, miten ylläpidämme ja edistämme tilintarkastusalan houkuttelevuutta ja miten viestimme tilintarkastuksen tuomasta lisäarvosta asiakkaille. Odotan innolla, että pääsen kehittämään liiketoimintaamme entisestään näin omistautuneen ja idearikkaan porukan kanssa.” Hanna tiivistää ajatuksiaan.


Hanna palvelee tilintarkastusasiakkaitaan myös jatkossa uudesta roolistaan huolimatta.


Lisätietoja

Hanna Manelius hanna.manelius@hillaudit.fi +358 40 596 2383


Päivi Rönkkö

paivi.ronkko@hillaudit.fi +358 40 772 3738


Lauri Mäki

+358 40 508 1718

コメント


bottom of page