• Hill Audit

Tampereen toimisto on muuttanut uusiin tiloihin - Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa


Kesäkuun puolivälissä oli kauan odotetun tapahtuman aika - Tampereen toimistomme muutti uusiin tiloihin! Muuton myötä tilamme kasvoivat, saimme erillisen neuvotteluhuoneen sekä erinomaisen sijainnin hyvien kulkuyhteyksien, parkkipaikkojen ja lounasravintoloiden lähettyviltä. Uudet tilamme sijaitsevat aivan rautatieaseman kupeessa, Stockmannin takana, mikä mahdollistaa vaivattoman vierailun toimistollamme. Halusimme myös muuton yhteydessä yhtenäistää toimistojemme ilmettä ja luoda yhteenkuuluvuutta toimistojen välillä.

Palvelemme laajasti koko Pirkanmaan alueella

Hill Audit laajeni Tampereelle 2019 eli saimme myös juhlia Hill Audit Tampereen 1 vuotisia uusilla toimitiloilla! ​

Pirkanmaan vastaavan Audit Mangerin HT Vuokko Sivulan lisäksi toimistolla työskentelee Annamaria Rossi. Pirkanmaan tiimiimme kuuluvat myös Keuruulta käsin työskentelevät Mia Kulmala-Teiskonen ja Ronja Saarinen. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Helsingin työntekijöiden kanssa, joten pystymme tarjoamaan laaja-alaista asiantuntijuuttamme nopeallakin aikataululla. ​

Tilintarkastuksen lisäksi vahvaa osaamista erityistarkastuksista

Lakisääteisten tilintarkastusten lisäksi Tampereen tiimillämme on kattava kokemus konkurssivelallisten erityistarkastuksista. Oli kyseessä maksukyvyttömyysmenettely, erityistarkastus tai yrityssaneeraus, voit olla yhteydessä tiimiimme. Autamme myös kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä, Business Finland -raportoinneissa sekä varmennuspalveluissa. ​ Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan toimistollamme osoitteessa Aleksanterinkatu 23 C 15 D, 2.krs. Huomioimme vierailuiden järjestämisessä vallitsevan virustilanteen. Saavuthan toimistollemme vain terveenä.