top of page
  • Writer's pictureHill Audit

HT Markku Larsen osaksi Hill Auditin asiantuntijatiimiä 1.12.2020 alkaen


HT-tilintarkastaja Markku Larsen liittyy Hill Auditin asiantuntijatiimiin 1.12.2020 alkaen. Markku on tehnyt merkittävän uran kirjanpidon parissa. Hänen tilitoimistouransa tuli päätökseen tänä syksynä, kun Markku myi kirjanpidon liiketoimintansa. Markun osaaminen liittyy erityisesti kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiin. Myös PK-yritysten rahoitus- ja rakennejärjestelyt sekä hallitustyöskentely ovat osa hänen vahvuuksiaan.

Vanhasta yhteistyökumppanista asiantuntijaksi Hill Auditin tiimiin


Hill Auditin toimitusjohtaja Päivi Rönkkö kertoo yhtiön tehneen Markun kanssa yhteistyötä jo pidempään. ”Kun Markku kertoi tulevaisuuden suunnitelmastaan jatkaa tilintarkastusasiakkaidensa parissa ja olevansa kiinnostunut yhteistyöstä Hill Auditin kanssa, olimme erittäin otettuja. Olemme tehneet Markun kanssa yhteistyötä aiemminkin ja se on ollut todella sujuvaa. Meillä on ollut hyvä vaikutelma Markusta ja hänen toiminnastaan.” Päivi avaa ja jatkaa: ”Odotan innolla, että pääsemme käyttämään Markun kokemuksen tuomaa näkemystä haastavampiin asiakastilanteisiin.” Myös Markku iloitsee Hill Auditille siirtymisestään. ”Siirryn erittäin hyvällä fiiliksellä osaksi Hillin porukkaa. Olen tehnyt suuren osan urastani numeroiden parissa töitä, nyt tarkastelen niitä vain eri kulmasta.” hän kertoo.

”Markku tuo mukanansa valtavan määrän kokemusta sekä tietotaitoa, jonka otamme organisaatiossamme ilolla vastaan. Arvostamme suuresti, että Markku jatkaa suomalaisen taloushallinnon kehittämistä yhdessä Hill Auditin kanssa.” kertoo hallituksen puheenjohtaja Lauri Mäki. ”Markun keskeiset osaamisalueet yritysjärjestelyiden ja arvonlisäverotuksen sekä kiperien taloushallinnonkysymysten erityisasiantuntijana tuo meille mahtavan lisän konsernimme palvelukokonaisuuteen.” Lauri lisää.

Tutustu Markkuun ja yhtiömme palveluihin tarkemmin oheisista linkeistä.

Lisätietoja:

Päivi Rönkkö Markku Larsen Managing Partner, KHT Senior Advisory, HT paivi.ronkko@hillaudit.fi markku.larsen@hillaudit.fi

+358 40 772 3738 +358 40 505 2252

bottom of page