top of page
  • Writer's pictureHill Audit

Päivi Rönkkö nimitetty Hill Auditin toimitusjohtajaksi


Tilintarkastusyhteisö Hill Audit Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Partner, KTM Päivi Rönkön, joka aloitti tehtävässään 1.10.2017.


Rovaniemeltä, Hirvaan jokivarsikylästä kotoisin olevalla Päivi Rönköllä on pitkä kokemus työskentelystä Hill Audit Oy:ssä, sillä hän oli aikanaan yrityksen ensimmäinen palkattu työntekijä vuoden 2011 alussa. Kaiken kaikkiaan Rönköllä on yli kymmenen vuoden kokemus tilintarkastajan ja taloushallinnon tehtävistä. Ennen uraansa Hill Auditilla hän työskenteli Ernst & Young Oy:n palveluksessa Helsingissä.

− On helppo astua toimitusjohtajan saappaisiin, kun työkavereina on nuorekas huippuporukka, joilla kaikilla on samanlainen halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Hill Auditissa on aina huolehdittu henkilökunnan hyvinvoinnista ja työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö sekä hyvä asiakaspalvelu on tuonut yritykselle uusia asiakkaita ja tasaista kasvua. Nyt toimitusjohtajana toivon voivani vauhdittaa yrityksen kasvua entisestään, Päivi Rönkkö sanoo.

Eläväisyyttä, tasapuolisuutta ja jämäkkyyttä

Eloisa ja puhelias Päivi kuvailee itseään tasapuoliseksi ja tarvittaessa jämäkäksi johtajaksi.

− Ihmisten tasapuolinen ja tasa-arvoinen kohtelu on minulle tärkeää. Ja vaikka olen eläväinen ja nauravainen, minusta löytyy kyllä tarvittaessa toimitusjohtajan työn vaatimaa jämäkkyyttä.

Päivi Rönkön nimityksen myötä yrityksen nykyinen toimitusjohtaja ja perustaja, KHT Lauri Mäki jatkaa Hill Audit Oy:n hallituksen puheenjohtajana tarkoituksenaan keskittyä entistä enemmän asiakastyöhön ja konsultointiin.

− Olemme työskennelleet Päivin kanssa pitkään yhdessä ja tiedän, kuinka hyvä hän on ihmisten johtamisessa. Sen takia hän oli ykkösvalintani Hill Audit Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi, Mäki toteaa.

Tavoitteena olla alan paras työpaikka Suomessa

Tilintarkastusalan tulevaisuuteen ja Hill Audit Oy:n tulevaisuuden kasvunäkymiin Lauri Mäki suhtautuu positiivisesti.

− Haluamme tulevaisuudessa olla tilintarkastusalan paras työpaikka Suomessa. Siihen tähtäämme etupainotteisella rekrytoinnilla, jonka avulla pystymme takaamaan henkilöstöllemme sopivan balanssin työn ja vapaa-ajan välillä, Mäki sanoo.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Päivi Rönkkö, 040 772 3738, paivi.ronkko@hillaudit.fi

Hallituksen puheenjohtaja Lauri Mäki, 040 508 1718, lauri.maki@hillaudit.fi

bottom of page