• Hill Audit

Hill Audit laajenee Tampereelle - Tilintarkastus Mäkinen & Co yhdistyy osaksi Hill Auditia


Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy ja Hill Audit Oy ovat yhdistyneet ja toimivat jatkossa Hill Auditin nimellä. Liiketoimintasiirron myötä Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy:n yrittäjät Risto ja Martti Mäkinen sekä tilintarkastaja Mia Kulmala-Teiskonen jatkavat Hill Auditilla. Järjestely ei vaikuta Tilintarkastus Mäkinen & Con:n yhteistyökumppaneihin.

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy on vuonna 1999 perustettu tilintarkastus- ja yritysneuvontapalveluita tarjoava yritys, jolla on toimipisteet Tampereella, Vilppulassa ja Keuruulla. Yhtiön on perustanut HT-tilintarkastaja Martti Mäkinen ja vuodesta 2015 yhtiön toimintaa on johtanut KHT-tilintarkastaja Risto Mäkinen. Yhtiön asiakaskunta painottuu Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle, mutta toimeksiantoja hoidetaan myös muualla Suomessa. Risto Mäkinen kertoo yhdistymisen olleen pitkään harkittu päätös: ”Keskustelimme Hill Auditin kanssa yhdistymisestä lähes vuoden ajan ja totesimme arvojemme ja työskentelytapojemme sopivan hyvin yhteen. Yhdistymisen myötä voimme tarjota asiakkaillemme jatkossakin paitsi laadukkaat tilintarkastuspalvelut myös erittäin kattavat neuvontapalvelut. Lisäksi henkilökuntamme saa uusia mahdollisuuksia työskennellä entistäkin laaja-alaisemmin erilaisten asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Resurssimme kasvavat huomattavasti ja palkkaammekin heti yhdistymisen alkuvaiheessa Tampereelle kaksi henkilöä lisää.”

Hill Audit laajentaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle

Hill Audit toimiii yhdistymisen jälkeen Helsingissä, Tampereella, Vilppulassa ja Keuruulla, mutta palvelee asiakkaitaan joustavasti sijainnista riippumatta. Lakisääteisten tilintarkastuspalveluiden ja muiden varmennuspalveluiden lisäksi yhtiöillä on vankka kokemus niin yritysjärjestelyistä, verokonsultoinnista kuin muista yritysten neuvontapalveluista ja erityistarkastuksista. Yhdistymisellä voidaan taata asiakkaille tehokkaasti suoritetut tilintarkastuspalvelut konsultoivalla otteella. Lisäksi Hill Auditin mahdollisuus palvella entistä vaativammissa ja laajemmissa toimeksiannoissa kasvaa merkittävästi. "Toimintamme laajentaminen Pirkanmaalle on upea ensimmäinen vaihe matkassamme palvelemaan asiakkaitamme koko Suomen laajuudella." toteaa toimitusjohtaja Päivi Rönkkö.

Lisätietoja:

Päivi Rönkkö

Toimitusjohtaja, KHT

+359 40 772 3738

paivi.ronkko@hillaudit.fi

Risto Mäkinen Partner, KHT +358 44 363 5000 risto.makinen@hillaudit.fi