top of page

Konsultoiva tilintarkastaja

0W4A7208.jpg

Onko tilintarkastus ajankohtainen?


Tilintarkastus on yhtiöiden ja säätiöiden kirjanpidon, hallinnon ja tilinpäätöksen lakisääteistä tarkastusta. Tilintarkastus kattaa koko tilikauden kirjanpidon ja hallinnon tarkastamisen ja tilikauden päättyessä laadittavan tilinpäätöksen oikeellisuuden varmistamisen. Tarkoituksena on varmistua, että tilinpäätös antaa oikean ja riittävän kuvan yhtiön toiminnan tuloksesta sekä taloudellisesta asemasta lain asettamien vaatimusten mukaisesti. Tilintarkastus tehdään ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti ja ajoitetaan joustavasti asiakkaan aikataulutoiveiden mukaan.

Konsultoivat tilintarkastajat johdon tukena


Henkilöstöllämme on laaja-alaista kokemusta eri kokoisista yrityksistä ja toimialoista. Tilintarkastustyömme lähtökohtana on asiakkaan toiminnan ja toimintaympäristön ymmärtäminen. Pyrimme aidosti kehittämään taloushallinnon prosessien toimivuutta ja tuomaan lisäarvoa keskittymällä tarkastuksessa ja neuvonnassa asiakkaan toiminnan kannalta oleellisiin asioihin. Arvostamme ajantasaista kommunikaatiota ja pyrimme aidosti tuomaan lisäarvoa sparraamalla ja tukemalla asiakkaitamme kehityksessä ja kasvussa. Tavoitteenamme on pitkä ja kehittyvä asiakassuhde, mitä tukee oman henkilöstömme pysyvyys ja sitoutuneisuus. 

Näin meistä ajatellaan

”Teillä on aito tahto auttaa ja kyky luoda ymmärrystä asioihin, jotka saattavat joskus tuntua monimutkaisilta.

Lisäksi ymmärrätte liiketoiminnan haasteet sekä pystytte tuottamaan joustavaa ja henkilökohtaista palvelua.”
 

”Asiakaslähtöisyys ja saavutettavuus ihan omaa luokkaansa.”

” Asiantuntevat tekijät ja erinomainen asiakaspalvelu - Hill Auditin henkilöstön kanssa on ilo asioida.” ​
 

”Hill Auditia voi todellakin suositella!
He pystyvät antamaan jokaiselle asiakkaalleen lisäarvoa tarkastuksellaan. Koskaan ei jää sellaista kuvaa, että jollain pienellä asialla ei olisi merkitystä,vaan aina saa asiantuntevaa palvelua.

Asiakaspalvelu on siis timanttiluokkaa!”
 

Google tarjous
Täytä tarjouspyyntölomake, asiantuntijamme ovat sinuun pian yhteydessä!
Miten kuulit meistä?

Kiitos viestistäsi, olemme yhteydessä!

bottom of page