top of page
hill_pohja_lila.png

Hei tuleva työkaveri!

Kuva-62.jpg

Millainen yritys olemme

Hill Audit on vuonna 2010 perustettu moderni ja jatkuvasti kasvava tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusasiakkaitamme ovat muun muassa omistajavetoiset pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja säätiöt sekä kansainvälistyvät yritykset. Tilintarkastus ja siihen liittyvät neuvontapalvelut ovat osaamisemme ydintä, mutta tarjoamme asiakkaillemme palveluita myös yritysjärjestelyiden, verokonsultoinnin, koulutuksen ja erilaisten varmennuspalveluiden muodossa.

Eväitä ja tukea kehittymiseen
urallasi

Tuemme henkilöstömme uuden oppimista yhtiön tarjoamilla koulutuksilla. Yhtiössämme on avoimen kommunikaation kulttuuri ja matala hierarkia, mitkä edesauttavat oppimista ja kehittymistä asiantuntijana.

Täsmäätkö jengiimme?

Henkilöstömme koostuu nuorekkaista ja dynaamisista alansa huippuosaajista ja etsimme jatkuvasti porukkaamme uusia työkavereita. Jos olet positiivinen sekä asiakaspalvelulähtöinen ja haluat olla mukana kasvattamassa yritystämme, olet hakemamme henkilö meidän tiimiimme.

Toivomme, että sinulla on vähintään puolen vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä, mutta suuremmatkaan kokemusvuodet eivät ole haitaksi, sillä roolisi tiimissä muovautuu kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on esimerkiksi kauppatieteiden tai tradenomin opinnot suoritettuina ja sinulla on aito kiinnostus toimialaamme kohtaan.

 

Mikäli olet jo suorittanut KHT/HT-tutkinnon, toivomme, että olet valmis ottamaan vastuuta omista allekirjoitusasiakkaista.
 

Jos tunnet arvomme omaksesi ja työskentely Hill Auditin iloisessa joukossa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@hillaudit.fi. Tarjoamme sekä osa-aikaista, että kokoaikaista työtä huomioiden yksilölliset elämäntilanteet. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Manelius ja Saara Takko, mutta voit halutessasi kysyä mieltä askarruttavista asioista myös muilta Hilliläisiltä.

Tutustu arkeemme somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
HannaManelius (1).jpg

Hanna Manelius

Toimitusjohtaja, KHT

p. +358 40 596 2383

hanna.manelius@hillaudit.fi

SaaraLiila.jpg

Saara Takko

Audit Manager, KTM

p. +358 40 558 3039

saara.takko@hillaudit.fi

Lue työntekijöidemme ajatuksia meistä ja työstään
bottom of page