top of page

HILL AUDITIN PALVELUT

Yhtiöoikeus

Avustamme myös yhtiön alkuvaiheessa

 

Yritystoiminta alkaa yhtiön perustamisesta. Yhtiön perustamisen yhteydessä tehtäviä päätöksiä ovat muun muassa omistajarakenteesta, osakepääomasta, toimialasta ja mahdollisen osakassopimuksen sisällöstä päättäminen. Avustamme yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa ja laki- ja verokysymyksissä, ja teemme tarvittaessa yrityksen perustamiseen liittyvät viranomaisilmoitukset ja asiakirjat puolestanne.

Osakeannit ja optio-ohjelmat

 

Osakeannit ovat luonnollisia tapahtumia yrityksen kasvuvaiheessa. Osakeannissa osakeyhtiön on mahdollista muuttaa yrityksen omistussuhteita tai hankkia yhtiöön pääomaa. Osakeantien ja optio-ohjelmien avulla voidaan myös sitouttaa henkilöstöä. Osakeannin toteuttaminen vaatii kuitenkin huolellista suunnittelua ja osakeyhtiölain tuntemista, jotta päätökset tulee tehtyä osakeyhtiölain mukaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme neuvontaa osakeantien suunnittelusta toteutukseen ja avustamme tarvittaessa osakeanteihin liittyvien dokumenttien, kuten pöytäkirjojen ja viranomaisilmoitusten laatimisessa.

Palveluihimme kuuluu myös kaupparekisterimuutoksissa ja yhtiömuodon muutoksissa avustaminen.

Haluatko tietää lisää tästä aiheesta?

 

Voit olla suoraan yhteydessä Antti Tuomolaan, Partner, KHT tai lähettää tarjouspyynnön nettiviujemme kautta. Keskustelemme mielellämme lisää!

Lue ajankohtaiset blogitekstimme

bottom of page