HILL ADVISORYN PALVELUT

Yrityskaupat

Kokonaisvaltainen yrityskauppaneuvonta

 

Yrityskauppa on aina merkittävä päätös yhtiölle ja sen omistajille. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan yrityskaupat suunnitellusti ja tehokkaasti, ottaen huomioon myös jatkuvan liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset. Jokainen yrityskauppatilanne on ainutlaatuinen ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja tahtotilan mukaisesti parhaiten vastamaan tilannetta, on sitten kyseessä koko yrityksen, sen osan, tai liiketoiminnan osto tai myynti. 

Projektinhallinta avainasemassa

 

Yrityskaupat ovet usein monimuotoisia prosesseja, joissa etukäteissuunnittelu, projektinhallinta ja -koordinointi ovat avainasemassa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kattavan kokemuksemme myötä osaamme etukäteen tunnistaa prosessien suurimmat riskit ja ongelmatilanteet, ja varmistaa prosessin sujuvan etenemisen. Palvelumme lähtökohtana on ottaa kokonaisvastuu projektin johtamisesta ja muiden mahdollisten neuvonantajien työn koordinoinnista, mahdollistaen asiakkaalle keskittymisen päätöksentekoon ja normaalin liiketoiminnan vaatimuksiin. 

Asiakkaan tarpeen mukaiset palvelut

 

Asiakkaan tarpeen mukaan voimme avustaa yrityskaupan yhteydessä myös esimerkiksi kaupan ehtojen neuvottelussa, rahoitusratkaisuissa, liiketoimintasuunnitelmien luomisessa ja yritysoston jälkeisen integraation suunnitelussa. ​Yhdessä Hill Auditin kanssa voimme myös toteuttaa talouden ja verotuksen due diligence -selvitykset yrityskauppatilanteiden yhteydessä.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kysy lisää asiantuntijoiltamme:
Hill Advisory / Helsinki
Jussi Salokangas

+358 40 668 8460

jussi.salokangas@hilladvisory.fi

Palvelumme

Trust your figures.

Hill Audit Oy

Tilintarkastusyhteisö

Helsingin toimipiste

Yrjönkatu 23 B 22, 00100 Helsinki

puh. +358 40 640 2757

Tampereen toimipiste

Aleksanterinkatu 23 C 15 D,
33100 Tampere

puh. +358 44 363 5000

etunimi.sukunimi@hillaudit.fi

Hill Advisory Oy

Yrjönkatu 23 B 22, 

00100 Helsinki

puh. +358 40 640 2757

etunimi.sukunimi@hilladvisory.fi

  • Hill Audit Twitter
  • Hill Audit Instagram
  • Hill Audit LinkedIn