Ihmiset

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. 
Tiimimme koostuu palveluhenkisistä  huippuammattilaisista.   

Hill Audit

paivi_ronkko.jpg

Toimitusjohtaja, Partner, KHT

petteri_lagus.jpg

Partner, KHT

Sara1.jpg

Senior Manager, KHT

HannaManelius (1).jpg

Audit Manager, KTM

Lauri_maki.jpg

Hallituksen puheenjohtaja, KHT

antti_tuomola.jpg

Partner, KHT

Ansku KHT.jpg

Senior Manager, KHT

mia_kulmalateiskonen.jpg

Audit Manager, KTM

fredrik_back.jpg

Partner, KHT

Markku.jpg

Senior Advisor, HT

Lotta1.jpg

Audit Manager, HT

KittyR.jpg

Senior Auditor, KTM

Antoni.jpg

Auditor, KTM

06 hill_audit_tausta_violetti.jpg

Auditor, KTK

viivi_ahtiainen.jpg

Administrative Coordinator

Hill Advisory

Jussi_salokangas_s.jpg

Toimitusjohtaja

 

Päivi Rönkkö

Toimitusjohtaja, Partner, KHT

paivi.ronkko@hillaudit.fi  |  +358 40 772 3738  |  Linkedin

Jo alkumetreiltä lähtien olen ollut mukana Hillin kasvussa ja kehityksessä ja olen yksi yhtiön osakkaista. Lokakuussa 2017 pääsin astumaan uusiin saappaisiin ja siitä lähtien olen toiminut yhtiön toimitusjohtajana. Työpäiväni kuluvat toimitusjohtajan työtehtävien lisäksi tilintarkastuksen ja asiakkaidemme konsultoinnin parissa. Työuraani Hillillä on mahtunut monenlaisia projekteja ja erityisesti työssäni nautinkin siitä, että saan olla yrittäjän kokonaisvaltaisena tukena.

 

Ennen Hillille tuloa olen työskennellyt tilintarkastuksen parissa kansainvälisessä yhteisössä ja kokemusta minulle on karttunut niin suurten kuin pienempienkin yhtiöiden tilintarkastuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

 

Lähellä sydäntäni ovat erityisesti perhe ja ystävät, joiden kanssa vietän suurimman osan vapaa-ajastani. Olen hyvin eläinrakas ja kotona tassutteleekin pieni prahanrottakoira.  Lisäksi aina mahdollisuuden tullen varaan reissun ulkomaille tai kotiseudulle Rovaniemelle ja suuri haaveeni olisi joku päivä matkustaa kaukomaille Australiaan. Matkailu avartaa, kuten sanontakin kuuluu!

Lauri Mäki

Hallituksen puheenjohtaja, Perustaja, KHT

lauri.maki@hillaudit.fi  |  +358 40 508 1718  |  Linkedin

 

Perustin Hill Audit Oy:n vuonna 2010, ja hetken yritys olikin vain yhden hengen kokoinen. Sen jälkeen olen ollut etuoikeutetussa asemassa, kun olemme saaneet koko ajan kasvavaan tiimiimme tilintarkastusalan huippuosaajia. Valmistuttuani vuonna 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta tilitoimistossa työskentely vaihtui tilintarkastukseen kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Nykyisin työtehtäväni vaihtelevat laajasti yritysjärjestelyiden suunnittelusta verokonsultointiin ja erityisistä tarkastuksista arvonmäärityksien laadintaan sekä luonnollisesti tilintarkastukseen.

 

Hienointa työssäni on upeiden kollegoiden kanssa työskenteleminen sekä asiakkaiden auttaminen. Minulle palkitsevimpia hetkiä ovat ne, kun tyytyväinen asiakas sanoo haastavan projektin jälkeen kiitoksen.

 

Pidän myös kouluttamisesta ja varsinkin siitä tunteesta, kun kuulijakunta oppii luennoillani. Koulutan aktiivisesti erilaisista taloushallinnon, yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen aiheista ja olen toiminut mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Konsernilaskenta-kurssin opettajana useita vuosia. Olen lisäksi yksi ST-Akatemian julkaiseman kommentaariteoksen Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä kirjoittajista.

 

Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä erilaisten mailapelien parissa. Kesällä aikani kuluu mökillä Vaasassa ja muutenkin pidän luonnossa liikkumisesta.

 

Fredrik Bäck

Partner, KHT

fredrik.back@hillaudit.fi  |  +358 50 525 5078  |  Linkedin

 

Olen työskennellyt Hill Auditin lämminhenkisessä yhteisössä vuodesta 2016 lähtien. Sitä ennen 2011 alkaen olen työskennellyt kansainvälisessä tilintarkastustoimistossa ja muissa taloushallinnon tehtävissä.

Työtehtäviini kuuluvat tilintarkastus ja asiakkaiden neuvominen yhtiöoikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Lisäksi vuosien varrelta minulle on kertynyt vankkaa kokemusta Business Finland-raportoinnista (ent. Tekes) ja yritysjärjestelyistä. Voit epäröimättä ottaa yhteyttä sekä pienissä että suurissa asioissa. Asiakkaiden avustaminen eri tilanteissa on intohimoni.

Lapsuuteni elin Kirkkonummella ja muutin vuonna 2006 Helsinkiin aloittaessani opinnot Hankenilla. Nykyään asun perheeni kanssa Espoossa, missä vietän pääosan vapaa-ajastani. Työn vastapainoksi nautin pihatöistä, urheilusta, kokkailusta sekä hyvästä ruoasta ja viinistä läheisteni kanssa. Minut voi myös löytää maalivahdin varustuksissa salibandykentiltä ottamassa koppeja reikäpalloista.

 

Jag betjänar gärna också på svenska.

 
 

Petteri Lagus

Partner, KHT

petteri.lagus@hillaudit.fi  |  +358 50 598 1863  |  Linkedin

 

Aloitin työskentelyn Hillillä tammikuusta 2017, jota ennen työskentelin Big4-tilintarkastusyhteisössä asiantuntijana vuodesta 2012 alkaen. Ennen tilintarkastuksen maailmaan siirtymistä työskentelin kuntosaliyrittäjänä useamman vuoden ajan. Yrittäjätaustani vuoksi koen asiakkaiden proaktiivisen konsultoinnin tärkeänä ja tunnen onnistuneeni työssäni erityisesti silloin, kun asiakkaalle jää hyvä fiilis.

 

Työpäiviini sisältyy lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden konsultointia niin kirjanpidollisissa, yhtiöoikeudellisissa kuin verotuksellisissa asioissa. Asiakaskuntaani kuuluu yhtiöitä suurista konserneista aloittaviin startupeihin, joten omaan kokemusta monenlaisten yhtiöiden liiketoiminnasta sekä taloushallinnon prosesseista. Toimenkuvaani kuuluu myös kouluttaminen muun muassa asiakkaiden sisäisissä koulutuksissa sekä ST-Akatemian koulutuksissa.

 

Vapaa-aikani kuluu pääosin perheen ja lasten harrastusten parissa. Tällä hetkellä toimin poikani lätkäjoukkueen huoltajana, minkä johdosta useina iltoina minut löytääkin kaukalon reunalta. Olemme innostuneet myös vaeltamaan ja retkeilemään yhdessä koko perheen kanssa. Suuri suositus Torronsuon kansallispuistolle!

 

Antti Tuomola

Partner, KHT

antti.tuomola@hillaudit.fi  |  +358 40 547 6675  |  Linkedin

 

Toimin Hill Auditissa tilintarkastus- ja neuvontatehtävissä vahvalla substanssiosaamisellani. Kokemusta alalta minulla on vuodesta 2007, joten olen ehtinyt avustaa asiakkaita monenlaisilta eri toimialoilta. Minun puoleeni voit kääntyä esimerkiksi osakeyhtiön verotusasioihin tai konsernitilinpäätöksen laadinnan kysymyksiin liittyen.

 

Erityisesti työssäni pidän siitä, että saan avustaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti yhtiön erilaisissa vaiheissa. Verotuksellisten ja yhtiöoikeudellisten kysymysten lisäksi kiinnostuksen kohteitani ovat muun muassa ”penkkiurheilu” ja kuntoilu. Minut voikin usein löytää futiskentältä niin pelaamasta kuin kannustamasta perheen pienimpiä. Vastapainona harrastan laadukkaita viinejä ja erikoisoluita, minkä pohjalta onkin syntynyt oma olutpanimo harrastuksena muutaman ystäväni kanssa.    

Markku Larsen

Senior Advisor, HT

markku.larsen@hillaudit.fi  |  +358 40 505 2252 | LinkedIn

Vuosi 2020 oli monella tavalla merkittävä: 40 vuotinen tilitoimistourani tuli päätökseen ja myin liiketoimintani. Neljään vuosikymmeneen on mahtunut paljon, kuten kuvitella saattaa.

 

Työurani alkoi numeroiden parissa vuonna 1979, kun sain paikan Tilitoimisto Hörhammerilta kirjanpitäjänä. Ensimmäiset asiakkuudet löytyivät Teurastamolta: hoidin alueen lihatukkureiden kirjanpitoa tietämättä, että osa asiakkuuksista tulisivat kestämään koko tilitoimistourani läpi vuosikymmenien ajan. Kymmenen vuotta KLT-tutkinnon suorittamisen jälkeen perustin oman tilitoimiston joulukuussa 1994 ja pian tämän jälkeen CV sai lisäyksen myös HT-tutkinnosta.

 

Vuonna 2018 toimistoni muutti Kalasatamaan Teurastamon alueen viereen, mikä tuntui lopulta ympyrän sulkeutumiselta. Pääsin lopettamaan siellä, mistä aloitin 40 vuotta aiemmin ja kääntämään elämässäni uuden sivun. Joulukuussa 2020 siirryin osaksi Hill Auditin tiimiä. Kompetenssini liittyy erityisesti kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiin. Myös PK-yritysten rahoitus- ja rakennejärjestelyt sekä hallitustyöskentely ovat osa vahvuuksiani.

 

Elämääni täydentää töiden lisäksi myös matkustelu ja ajanvietto perheen ja ystävien kanssa. Hyvä ruoka ja laadukkaat viinit kulkevat käsi kädessä tämän kaiken kanssa.

Markku.jpg
 
Sara1.jpg

Sara Mäkilä

Senior Manager, KHT

sara.makila@hillaudit.fi  |  +358 44 079 8082  |  Linkedin

Minusta tuli osa Hill Auditin aurinkoista tiimiä tammikuussa 2019. Ennen Hillille tuloa olen kartuttanut työkokemusta 2014 alkaen Big4-tilintarkastusyhteisössä, toimiessani asiantuntijatehtävissä eri kokoisissa asiakasyrityksissä. Olen valmistunut Turun kauppakorkeakoulusta ja pääaineena opiskelin laskentatoimea ja rahoitusta sekä pitkänä sivuaineena yritysjuridiikkaa.  

Työnkuvaani kuuluu lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden konsultointi kirjanpidollisissa sekä yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä ja sisäisten prosessien kehittämistyötä. Pidän työstäni, koska saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja minua motivoivat erityisesti työtehtävät, joissa pääsen tuottamaan konkreettista lisäarvoa asiakkaalle ja viemään täten asiakkaan liiketoimintaa eteenpäin.

Olen sosiaalinen ja vapaa-aikani vietän pitkälti läheisteni, ystävieni ja harrastusteni parissa. Rakastan eläimiä ja kotona minua odottaakin luonnosta pentuna pelastettu kissamme Vilpertti. Seuraavaa ulkomaanmatkaa alan suunnitella jo ennen kuin olen kunnolla ehtinyt kotiutunut edelliseltä matkaltani ja unelmanani onkin vielä joku päivä tehdä maailmanympärimatka.

 

Anna-Kreetta Pentti

Senior Manager, KHT

anna-kreetta.pentti@hillaudit.fi  |  +358 40 554 8845  |  Linkedin

Liityin Hill Auditin iloiseen porukkaan tammikuussa 2018. Pääasiallisiin työtehtäviini kuuluu tilintarkastus ja yhtiömme asiakkaiden auttaminen yhtiöoikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Näiden lisäksi minulla on kokemusta yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoista kuten due diligence-selvityksistä ja yritysten arvonmäärityksistä. Ongelmien ratkominen ja lisäarvon tuottaminen asiakkaiden tarpeisiin on minulle ensisijaisen tärkeää ja motivoivaa työssäni.

Opiskeluni olen suorittanut Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa Saimaan rannalla lukien pääaineena laskentatoimea. Aikaisempaa työkokemusta minulle on karttunut yli viiden vuoden ajalta taloushallinnon työtehtävistä sekä tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä kansainvälisestä tilintarkastusyhteisöstä.

Vapaa-aikani vietän mielelläni Crossfitin parissa tai muissa liikuntaharrastuksissa sekä keittiössä oman elämäni Master Chefinä.

 

Ansku KHT.jpg
 
mia_kulmalateiskonen.jpg

Mia Kulmala

Audit Manager, KTM

mia.kulmala@hillaudit.fi  |  +358 400 636 401

 

Olen siirtynyt Hill Auditin palvelukseen syksyllä 2019 toteutuneen liiketoimintasiirron kautta. Tätä ennen työskentelin vuodesta 2017 pienessä perheomisteisessa tilintarkastustoimistossa, jossa sain mahdollisuuden hoitaa erilaisia toimeksiantoja itsenäisellä otteella, yhdessä tehokkaan tiimin kanssa. Nykyisessä työssäni pystyn palvelemaan asiakkaitamme vieläkin monipuolisemmin, kun taustalla on koko Hill Auditin asiantunteva yhteisö.


Ennen siirtymistäni tilintarkastuksen pariin, työskentelin pitkään sekä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä että voimakkaasti kasvaneessa teknologiateollisuuden perheyrityksessä. Minulla on käytännön kokemusta niin controller-toiminnon kehittämisestä, toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta kuin yritysjärjestelyistäkin, konsernilaskennan ohella. Tilintarkastustyössä minua kiinnostaa mahdollisuus syventyä eri toimialoilla vaikuttavien yritysten toimintaan ja olla yrittäjän tukena monipuolisissa toimeksiannoissa, osana osaavaa asiantuntijaorganisaatiota.


Vietän vapaa-aikani tiiviisti perheeni parissa, lasten harrastuksia tukien. Olen opiskellut ja työskennellyt useita vuosia ulkomailla ja edelleen minua kiehtoo uusiin kulttuureihin tutustuminen. Perheen yhteiset matkat ja niiden suunnittelu tuovat iloa kiireiseen arkeeni.

 
 

Hanna Manelius

Audit Manager, KTM

hanna.manelius@hillaudit.fi  |  +358 40 596 2383  |  Linkedin

Olen ollut osa Hill Auditin tiivistä työyhteisöä tammikuusta 2018 lähtien. Taloushallinnon ja tilintarkastuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2013. Olen energinen ja innokas oppimaan uutta, ja pidän työni parhaina puolina jatkuvia oppimis- ja itsensä haastamismahdollisuuksia ja työtehtävien monipuolisuutta. Viihdyn erityisesti sellaisten asiakasprojektien parissa, joissa voin konkreettisesti auttaa asiakasta. Tällaisia projekteja ovat lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi esimerkiksi sukupolvenvaihdokset, erilaisissa yhtiöoikeudellisissa ja verokysymyksissä avustaminen ja asiakkaan prosessien kehittämiskohteiden analysoiminen.

 

Pyrin olemuksellani ja työstäni kertomalla muokkaamaan sitä stereotypiaa, että tilintarkastus olisi yksitoikkoista, pienessä arkistohuoneessa mappien keskellä tapahtuvaa kuittien selailua. Mielestäni tilintarkastusala on täydellinen yhdistelmä verkostoitumista asiakkaiden ja kollegoiden kanssa sekä oman toimialatuntemuksen ja ongelmanratkaisukyvyn kehittämistä.

 

Puheliaasta luonteestani huolimatta nautin vapaa-ajallani erityisesti hiljaisessa metsässä ulkoilemisesta. Pidän myös erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien järjestämisestä, joista yhtenä esimerkkinä mainittakoon työkavereille pitämäni taukojumpat.

HannaManelius (1).jpg
Lotta1.jpg

Lotta Nukari

Audit Manager, HT

lotta.nukari@hillaudit.fi  |  +358 40 520 9052  |  Linkedin

Olen ollut Hilliläinen tammikuusta 2018, jota ennen työskentelin useamman vuoden ajan kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä asiantuntijatehtävissä. Valmistuin Vaasan yliopistosta pääaineenani laskentatoimi ja tilintarkastus.

Työnkuvaani kuuluu lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden erilaisiin kirjanpidollisiin, verotuksellisiin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin liittyvät selvitykset. Lisäksi toimin asiantuntijana muun muassa yritysjärjestelyihin ja erityisiin tarkastuksiin liittyvissä toimeksiannoissa sekä Business Finland-tarkastuksissa. Avustaessani asiakkaitamme liiketoiminnan tarpeiden huomioiminen on minulle tärkeää. Koenkin erityistä onnistumista työssäni niissä tilanteissa, joissa pystyn tuomaan konkreettista lisäarvoa asiakkaalle.

Vapaa-aikani vietän pääosin perheeni kanssa sekä harrastusten parissa. Erityisesti pidän joogasta sekä spinningistä. Olen myös innostunut elämäkertojen lukemisesta!

Olen äitiyslomalla.

 

Kitty Räihä

Senior Auditor, KTM

kitty.raiha@hillaudit.fi  |  +358 40 594 2604  |  Linkedin

 

Aloitin Hill Auditilla Audit traineena keväällä 2019. Olen aikaisemmin työskennellyt taloushallinnon tehtävien parissa sekä vakuutusalalla. Valmistuin Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta joulukuussa 2019 ja pääaineena opiskelin laskentatoimea ja sivuaineena yritysjuridiikkaa. Olen myös opiskellut New Yorkin osavaltiossa sivuainetta Financial Forensics and Fraud Investigation eli talousrikollisuutta. Opintojeni kautta kiinnostuin tilintarkastuksesta sekä konsultoinnista. 

Työtehtäviini kuuluvat lakisääteinen tilintarkastus ja olen työskennellyt monipuolisten toimeksiantojen parissa. Osaamisalueeseeni kuuluu myös Business Finland-tarkastukset ja erityistarkastukset sekä muut varmennustoimeksiannot. Minulle on tärkeää saada auttaa asiakkaita muutoksen ja kasvun kentällä sekä ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä haasteita. Hill Auditilla on ihana yhteishenki ja olen viihtynyt todella hyvin varsinkin, kun osaavilta ja inspiroivilta kollegoilta saa tukea ja intoa työhön. Oppiminen ja kehittäminen työssäni on ollut todella nopeaa ja uutta tulee vastaan jatkuvasti. 

 

Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni ja ystävieni kanssa. Nautin myös urheilusta ja matkailusta, joten mahdollisuuden tullen suunnittelen jo seuraavaa ulkomaan reissua. Lisäksi vietän mielelläni aikaa mökillä Ahvenanmaalla. 


Jag betjänar gärna även på svenska.

Kitty_raiha.jpg
 
Antoni.jpg

Antoni Melanen

Auditor, KTM

antoni.melanen@hillaudit.fi  |  +358 40 662 8276

Aloitin Hill Auditin tiimissä syyskuussa 2020. Olen aiemmin työskennellyt tilintarkastusharjoittelijana kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Minulla on myös kokemusta myyntityöstä sekä projekteista tietokantojen parissa. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta joulukuussa 2019 laskentatoimen ja rahoituksen pääaineesta. Opintoihini sisältyi myös yritysjuridiikkaa.

 

Hill Auditissa tehtäviini kuuluvat tilintarkastukseen liittyvät tehtävät, sekä prosessien kehittäminen. Olen kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa toimeksiannoissa eri kokoisten ja eri toimialoilla liiketoimintaa harjoittavien yritysten parissa. Olen kiinnostunut tilintarkastuksesta, koska pääsen työssäni hyödyntämään laajasti laskentatoimen ja rahoituksen osaamistani asiakkaiden eduksi.

 

Vapaa-aikani vietän ulkoillen ja kuntosalilla käyden. Lisäksi nautin kirjoista, erityisesti talouden eri aiheisiin liittyen.

 

Ronja Nikkilä

Auditor, KTK

ronja.nikkila@hillaudit.fi  |  +358 50 413 5853  |  Linkedin

 

Liityin Hill Auditin iloiseen tiimiin tammikuussa 2020. Aikaisemmin olen työskennellyt sekä pankkialalla että kaupan alan tehtävien parissa. Opiskelen Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa taloustiedettä ja sivuaineena laskentatoimea. Syksyllä 2020 jatkan maisteriopintoja töiden ohella. Tilintarkastuksesta kiinnostuin sivuaineeni kautta, ja aionkin kohdentaa maisteriopintojani tukemaan tilintarkastustyötä.

 

Työtehtäviini kuuluu lakisääteinen tilintarkastus, sekä esimerkiksi avustaminen konkurssipesien erityistarkastuksessa. Nautin työssäni eteen tulevista haasteista ja niiden ratkaisemisesta yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Olen viihtynyt Hillin inspiroivassa työyhteisössä erittäin hyvin!

 

Vapaa-aikaani vietän pääsääntöisesti mieheni ja pienen tyttäremme, sekä kotonamme asustelevan valtavan kokoisen Nipa-koiran kanssa. Usein meidät löytääkin ulkoilemasta tai lenkkipoluilta! 
Rakastamme matkustelua niin Suomessa kuin ulkomailla, ja lisäksi töiden ja reissaamisen ohella remontoimme vanhaa rintamamiestaloamme aina tilaisuuden tullen. 

06 hill_audit_tausta_violetti.jpg
 
viivi_ahtiainen.jpg

Viivi Ahtiainen

Administrative Coordinator

viivi.ahtiainen@hillaudit.fi  |  +358 40 640 2757  |  Linkedin

Olen ollut osana Hill Auditin tiimiä vuoden 2019 maaliskuusta lähtien, aluksi osa-aikaisena ja myöhemmin kokoaikaisena työntekijänä. Vastaan toimiston arjesta ja olenkin todennäköisesti ensimmäinen, kenet tapaat toimistolle saapuessasi. Toimistoaskareiden lisäksi autan muuan muassa markkinoinnissa ja viestinnässä. Välillä minulla on mukanani Hill Auditin virallinen toimistokoira Valma, joka pitää huolen pienistä tauoista työn lomassa.

Arki-illat menevät Valman kanssa lenkkeillessä ja treenatessa hajuetsintää eli NoseWorkia. Minuun voi törmätä myös Training For Warriors -kuntosalilla heittämässä yläfemmoja tai köysikiipeilemästä Salmisaaresta. Olen myös intohimoinen ruoan ja kahvin ystävä. Keitänkin mielelläni sinulle Aeropress-kahvit toimistollamme!

Jussi Salokangas

Toimitusjohtaja, Hill Advisory

jussi.salokangas@hilladvisory.fi  |  +358 40 668 8460 |  Linkedin

 

Aloitin Hill Advisoryn toimitusjohtajana joulukuussa 2019, kun uusi yhtiö perustettiin ja Hill laajensi palvelutarjontaansa neuvonantopalveluihin.

 

Ennen nykyistä tehtävääni olen ollut lähes 20 vuotta pääomasijoitusalalla, valmistuttuani vuonna 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta vietin ensimmäiset 15 vuotta työurastani Lontoossa ja Tukholmassa kansainvälisillä pääomasijoittajilla, ja ennen Hilliä toimin Hartwall Capitalin sijoitusjohtajana. Pääomasijoitustaustastani johtuen minulle on myös kertynyt mittavaa kokemusta hallitustoiminnasta, yhteenlaskettuna 30 vuoden hallituskokemus 10:stä yhtiöstä eri aloilta ja maista.

 

Hill Advisoryn kautta pääsen tekemään töitä läheisesti asiakkaiden kanssa ja käyttämään omaa kokemustani heidän hyväkseen. Työssäni pidän erityisesti tehtävien ja ratkaistavien haasteiden monimuotoisuudesta, kaksi päivää eivät ole koskaan samanlaisia. Työn projektiluontoisuus on myös palkitsevaa, projektien vaikutus ja asiakkaalle tuotettu lisäarvo on kouriintuntuvasti havaittavissa ja mitattavissa. 

Vapaa-aikaani vietän erilaisten harrastusten parissa; kesällä erityisesti kilpapurjehdus ja golf pitävät kiireisinä, talvella aika hurahtaa kuntosalilla ja tuulitunnelilentämisen parissa. 

Jussi_violetti.jpg