top of page

Ihmiset

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. 
Tiimimme koostuu palveluhenkisistä  huippuammattilaisista.   

Hill Audit

Hill Advisory

HannaManelius (1).jpg

Toimitusjohtaja, KHT

Lauri_maki.jpg

Hallituksen puheenjohtaja, KHT

Sara1.jpg

Partner, KHT

Markku.jpg

Senior Advisor, HT

paivi_ronkko.jpg

Partner, KHT

mia_kulmalateiskonen.jpg

Audit Manager, HT

Antoni.jpg

Auditor, KTM

06 hill_audit_tausta_violetti.jpg

Auditor, KTK

fredrik_back.jpg

Partner, KHT

antti_tuomola.jpg

Partner, KHT

KittyR.jpg

Senior Auditor, KTM

S-936.jpg

Auditor, Tradenomi

Jussi_salokangas_s.jpg

Toimitusjohtaja

Emila.jpg

Auditor, KTM

J-010.jpg

Auditor, KTM

viivi_ahtiainen.jpg

Administrative Coordinator

HannaManelius (1).jpg

Hanna Manelius

Toimitusjohtaja, KHT

hanna.manelius@hillaudit.fi  |  +358 40 596 2383  |  Linkedin

Olen ollut osa Hill Auditin tiivistä työyhteisöä tammikuusta 2018 lähtien. Taloushallinnon ja tilintarkastuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2013. Olen energinen ja innokas oppimaan uutta, ja pidän työni parhaina puolina jatkuvia oppimis- ja itsensä haastamismahdollisuuksia ja työtehtävien monipuolisuutta. Viihdyn erityisesti sellaisten asiakasprojektien parissa, joissa voin konkreettisesti auttaa asiakasta. Tällaisia projekteja ovat lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi esimerkiksi sukupolvenvaihdokset, erilaisissa yhtiöoikeudellisissa ja verokysymyksissä avustaminen ja asiakkaan prosessien kehittämiskohteiden analysoiminen.

 

Pyrin olemuksellani ja työstäni kertomalla muokkaamaan sitä stereotypiaa, että tilintarkastus olisi yksitoikkoista, pienessä arkistohuoneessa mappien keskellä tapahtuvaa kuittien selailua. Mielestäni tilintarkastusala on täydellinen yhdistelmä verkostoitumista asiakkaiden ja kollegoiden kanssa sekä oman toimialatuntemuksen ja ongelmanratkaisukyvyn kehittämistä.

 

Puheliaasta luonteestani huolimatta nautin vapaa-ajallani erityisesti hiljaisessa metsässä ulkoilemisesta. Pidän myös erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien järjestämisestä, joista yhtenä esimerkkinä mainittakoon työkavereille pitämäni taukojumpat.

Hanna Manelius

Lauri Mäki

Hallituksen puheenjohtaja, Perustaja, KHT

lauri.maki@hillaudit.fi  |  +358 40 508 1718  |  Linkedin

 

Perustin Hill Audit Oy:n vuonna 2010, ja hetken yritys olikin vain yhden hengen kokoinen. Sen jälkeen olen ollut etuoikeutetussa asemassa, kun olemme saaneet koko ajan kasvavaan tiimiimme tilintarkastusalan huippuosaajia. Valmistuttuani vuonna 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta tilitoimistossa työskentely vaihtui tilintarkastukseen kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Nykyisin työtehtäväni vaihtelevat laajasti yritysjärjestelyiden suunnittelusta verokonsultointiin ja erityisistä tarkastuksista arvonmäärityksien laadintaan sekä luonnollisesti tilintarkastukseen.

 

Hienointa työssäni on upeiden kollegoiden kanssa työskenteleminen sekä asiakkaiden auttaminen. Minulle palkitsevimpia hetkiä ovat ne, kun tyytyväinen asiakas sanoo haastavan projektin jälkeen kiitoksen.

 

Pidän myös kouluttamisesta ja varsinkin siitä tunteesta, kun kuulijakunta oppii luennoillani. Koulutan aktiivisesti erilaisista taloushallinnon, yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen aiheista ja olen toiminut mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Konsernilaskenta-kurssin opettajana useita vuosia. Olen lisäksi yksi ST-Akatemian julkaiseman kommentaariteoksen Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä kirjoittajista.

 

Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä erilaisten mailapelien parissa. Kesällä aikani kuluu mökillä Vaasassa ja muutenkin pidän luonnossa liikkumisesta.

Lauri Mäki

Fredrik Bäck

Partner, KHT

fredrik.back@hillaudit.fi  |  +358 50 525 5078  |  Linkedin

 

Olen työskennellyt Hill Auditin lämminhenkisessä yhteisössä vuodesta 2016 lähtien. Sitä ennen 2011 alkaen olen työskennellyt kansainvälisessä tilintarkastustoimistossa ja muissa taloushallinnon tehtävissä.

Työtehtäviini kuuluvat tilintarkastus ja asiakkaiden neuvominen yhtiöoikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Lisäksi vuosien varrelta minulle on kertynyt vankkaa kokemusta Business Finland-raportoinnista (ent. Tekes) ja yritysjärjestelyistä. Voit epäröimättä ottaa yhteyttä sekä pienissä että suurissa asioissa. Asiakkaiden avustaminen eri tilanteissa on intohimoni.

Lapsuuteni elin Kirkkonummella ja muutin vuonna 2006 Helsinkiin aloittaessani opinnot Hankenilla. Nykyään asun perheeni kanssa Espoossa, missä vietän pääosan vapaa-ajastani. Työn vastapainoksi nautin pihatöistä, urheilusta, kokkailusta sekä hyvästä ruoasta ja viinistä läheisteni kanssa. Minut voi myös löytää maalivahdin varustuksissa salibandykentiltä ottamassa koppeja reikäpalloista.

 

Jag betjänar gärna också på svenska.

Fredrik Bäck

Sara Mäkilä

Partner, KHT

sara.makila@hillaudit.fi  |  +358 44 079 8082  |  Linkedin

 

Minusta tuli osa Hill Auditin aurinkoista tiimiä tammikuussa 2019. Ennen Hillille tuloa olen kartuttanut työkokemusta 2014 alkaen Big4-tilintarkastusyhteisössä, toimiessani asiantuntijatehtävissä eri kokoisissa asiakasyrityksissä. Olen valmistunut Turun kauppakorkeakoulusta ja pääaineena opiskelin laskentatoimea ja rahoitusta sekä pitkänä sivuaineena yritysjuridiikkaa.  


Työnkuvaani kuuluu lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden konsultointi kirjanpidollisissa sekä yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä ja sisäisten prosessien kehittämistyötä. Pidän työstäni, koska saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja minua motivoivat erityisesti työtehtävät, joissa pääsen tuottamaan konkreettista lisäarvoa asiakkaalle ja viemään täten asiakkaan liiketoimintaa eteenpäin.
 

Olen sosiaalinen ja vapaa-aikani vietän pitkälti läheisteni, ystävieni ja harrastusteni parissa. Rakastan eläimiä ja kotona minua odottaakin luonnosta pentuna pelastettu kissamme Vilpertti. Seuraavaa ulkomaanmatkaa alan suunnitella jo ennen kuin olen kunnolla ehtinyt kotiutunut edelliseltä matkaltani ja unelmanani onkin vielä joku päivä tehdä maailmanympärimatka.

Sara1.jpg
Sara Mäkilä
Antti Tuomola
Päivi Rönkkö
paivi_ronkko.jpg

Päivi Rönkkö

Partner, KHT

paivi.ronkko@hillaudit.fi  |  +358 40 772 3738  |  Linkedin

Jo alkumetreiltä lähtien olen ollut mukana Hillin kasvussa ja kehityksessä ja olen yksi yhtiön osakkaista. Työpäiväni kuluvat tilintarkastuksen ja asiakkaidemme konsultoinnin parissa. Työuraani Hillillä on mahtunut monenlaisia projekteja ja erityisesti työssäni nautinkin siitä, että saan olla yrittäjän kokonaisvaltaisena tukena.

 

Ennen Hillille tuloa olen työskennellyt tilintarkastuksen parissa kansainvälisessä yhteisössä ja kokemusta minulle on karttunut niin suurten kuin pienempienkin yhtiöiden tilintarkastuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

 

Lähellä sydäntäni ovat erityisesti perhe ja ystävät, joiden kanssa vietän suurimman osan vapaa-ajastani. Olen hyvin eläinrakas ja kotona tassutteleekin pieni prahanrottakoira.  Lisäksi aina mahdollisuuden tullen varaan reissun ulkomaille tai kotiseudulle Rovaniemelle ja suuri haaveeni olisi joku päivä matkustaa kaukomaille Australiaan. Matkailu avartaa, kuten sanontakin kuuluu!

Antti Tuomola

Partner, KHT

antti.tuomola@hillaudit.fi  |  +358 40 547 6675  |  Linkedin

 

Toimin Hill Auditissa tilintarkastus- ja neuvontatehtävissä vahvalla substanssiosaamisellani. Kokemusta alalta minulla on vuodesta 2007, joten olen ehtinyt avustaa asiakkaita monenlaisilta eri toimialoilta. Minun puoleeni voit kääntyä esimerkiksi osakeyhtiön verotusasioihin tai konsernitilinpäätöksen laadinnan kysymyksiin liittyen.

 

Erityisesti työssäni pidän siitä, että saan avustaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti yhtiön erilaisissa vaiheissa. Verotuksellisten ja yhtiöoikeudellisten kysymysten lisäksi kiinnostuksen kohteitani ovat muun muassa ”penkkiurheilu” ja kuntoilu. Minut voikin usein löytää futiskentältä niin pelaamasta kuin kannustamasta perheen pienimpiä. Vastapainona harrastan laadukkaita viinejä ja erikoisoluita, minkä pohjalta onkin syntynyt oma olutpanimo harrastuksena muutaman ystäväni kanssa.    

antti_tuomola.jpg
Markku Larsen
Markku.jpg

Markku Larsen

Senior Advisor, HT

markku.larsen@hillaudit.fi  |  +358 40 505 2252 | LinkedIn

Vuosi 2020 oli monella tavalla merkittävä: 40 vuotinen tilitoimistourani tuli päätökseen ja myin liiketoimintani. Neljään vuosikymmeneen on mahtunut paljon, kuten kuvitella saattaa.

 

Työurani alkoi numeroiden parissa vuonna 1979, kun sain paikan Tilitoimisto Hörhammerilta kirjanpitäjänä. Ensimmäiset asiakkuudet löytyivät Teurastamolta: hoidin alueen lihatukkureiden kirjanpitoa tietämättä, että osa asiakkuuksista tulisivat kestämään koko tilitoimistourani läpi vuosikymmenien ajan. Kymmenen vuotta KLT-tutkinnon suorittamisen jälkeen perustin oman tilitoimiston joulukuussa 1994 ja pian tämän jälkeen CV sai lisäyksen myös HT-tutkinnosta.

 

Vuonna 2018 toimistoni muutti Kalasatamaan Teurastamon alueen viereen, mikä tuntui lopulta ympyrän sulkeutumiselta. Pääsin lopettamaan siellä, mistä aloitin 40 vuotta aiemmin ja kääntämään elämässäni uuden sivun. Joulukuussa 2020 siirryin osaksi Hill Auditin tiimiä. Kompetenssini liittyy erityisesti kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityiskysymyksiin. Myös PK-yritysten rahoitus- ja rakennejärjestelyt sekä hallitustyöskentely ovat osa vahvuuksiani.

 

Elämääni täydentää töiden lisäksi myös matkustelu ja ajanvietto perheen ja ystävien kanssa. Hyvä ruoka ja laadukkaat viinit kulkevat käsi kädessä tämän kaiken kanssa.

Mia Kulmala-Teiskonen

Mia Kulmala

Audit Manager, HT

mia.kulmala@hillaudit.fi  |  +358 400 636 401  |  Linkedin

 

Olen työskennellyt tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä vuodesta 2017 lähtien ja osana Hill Auditin yhteisöä vuodesta 2019. Ennen siirtymistäni tilintarkastuksen pariin, työskentelin pitkään taloushallinnon tehtävissä niin kansainvälisissä pörssiyhtiöissä kuin teknologiateollisuuden perheyrityksessäkin. Olen suorittanut kauppatieteiden maisteritutkinnot sekä yrittäjyydestä että laskentatoimesta ja tilintarkastuksesta. Tällä hetkellä toimin yhtiössämme HT-tilintarkastajana.


Tilintarkastustyössä minua kiinnostaa mahdollisuus syventyä eri toimialoilla vaikuttavien yritysten toimintaan ja olla yrittäjän tukena monipuolisissa toimeksiannoissa. Kuulun yhtiömme vastuullisuusvarmennustiimin ja olen suorittanut ESG-varmentajasertifioinnin. Insolvenssioikeudelliset toimeksiannot ovat myös tulleet tutuiksi ja olen osallistunut asiantuntijana lukuisiin konkurssivelallisten erityistarkastuksiin.


Vapaa-aikani vietän tiiviisti perheeni parissa, lasten harrastuksia tukien. Olen opiskellut ja työskennellyt useita vuosia ulkomailla ja edelleen minua kiehtoo uusiin kulttuureihin tutustuminen. Perheen yhteiset matkat ja niiden suunnittelu tuovat iloa kiireiseen arkeeni.

 

mia_kulmalateiskonen.jpg
Kitty_raiha.jpg

Kitty Räihä

Senior Auditor, KTM

kitty.raiha@hillaudit.fi  |  +358 40 594 2604  |  Linkedin

 

Aloitin Hill Auditilla Audit traineena keväällä 2019. Olen aikaisemmin työskennellyt taloushallinnon tehtävien parissa sekä vakuutusalalla. Valmistuin Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta joulukuussa 2019 ja pääaineena opiskelin laskentatoimea ja sivuaineena yritysjuridiikkaa. Olen myös opiskellut New Yorkin osavaltiossa sivuainetta Financial Forensics and Fraud Investigation eli talousrikollisuutta. Opintojeni kautta kiinnostuin tilintarkastuksesta sekä konsultoinnista. 

Työtehtäviini kuuluvat lakisääteinen tilintarkastus ja olen työskennellyt monipuolisten toimeksiantojen parissa. Osaamisalueeseeni kuuluu myös Business Finland-tarkastukset ja erityistarkastukset sekä muut varmennustoimeksiannot. Minulle on tärkeää saada auttaa asiakkaita muutoksen ja kasvun kentällä sekä ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä haasteita. Hill Auditilla on ihana yhteishenki ja olen viihtynyt todella hyvin varsinkin, kun osaavilta ja inspiroivilta kollegoilta saa tukea ja intoa työhön. Oppiminen ja kehittäminen työssäni on ollut todella nopeaa ja uutta tulee vastaan jatkuvasti. 

 

Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni ja ystävieni kanssa. Nautin myös urheilusta ja matkailusta, joten mahdollisuuden tullen suunnittelen jo seuraavaa ulkomaan reissua. Lisäksi vietän mielelläni aikaa mökillä Ahvenanmaalla. 


Jag betjänar gärna även på svenska.

Kitty Räihä

Antoni Melanen

Auditor, KTM

antoni.melanen@hillaudit.fi  |  +358 40 662 8276

Aloitin Hill Auditin tiimissä syyskuussa 2020. Olen aiemmin työskennellyt tilintarkastusharjoittelijana kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Minulla on myös kokemusta myyntityöstä sekä projekteista tietokantojen parissa. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta joulukuussa 2019 laskentatoimen ja rahoituksen pääaineesta. Opintoihini sisältyi myös yritysjuridiikkaa.

 

Hill Auditissa tehtäviini kuuluvat tilintarkastukseen liittyvät tehtävät, sekä prosessien kehittäminen. Olen kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa toimeksiannoissa eri kokoisten ja eri toimialoilla liiketoimintaa harjoittavien yritysten parissa. Olen kiinnostunut tilintarkastuksesta, koska pääsen työssäni hyödyntämään laajasti laskentatoimen ja rahoituksen osaamistani asiakkaiden eduksi.

 

Vapaa-aikani vietän ulkoillen ja kuntosalilla käyden. Lisäksi nautin kirjoista, erityisesti talouden eri aiheisiin liittyen.

Antoni.jpg
Antoni Melanen
06 hill_audit_tausta_violetti.jpg

Ronja Nikkilä

Auditor, KTK

ronja.nikkila@hillaudit.fi  |  +358 50 413 5853  |  Linkedin

 

Liityin Hill Auditin iloiseen tiimiin tammikuussa 2020. Aikaisemmin olen työskennellyt sekä pankkialalla että kaupan alan tehtävien parissa. Opiskelen Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa taloustiedettä ja sivuaineena laskentatoimea. Syksyllä 2020 jatkan maisteriopintoja töiden ohella. Tilintarkastuksesta kiinnostuin sivuaineeni kautta, ja aionkin kohdentaa maisteriopintojani tukemaan tilintarkastustyötä.

 

Työtehtäviini kuuluu lakisääteinen tilintarkastus, sekä esimerkiksi avustaminen konkurssipesien erityistarkastuksessa. Nautin työssäni eteen tulevista haasteista ja niiden ratkaisemisesta yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Olen viihtynyt Hillin inspiroivassa työyhteisössä erittäin hyvin!

 

Vapaa-aikaani vietän pääsääntöisesti mieheni ja pienen tyttäremme, sekä kotonamme asustelevan valtavan kokoisen Nipa-koiran kanssa. Usein meidät löytääkin ulkoilemasta tai lenkkipoluilta! 
Rakastamme matkustelua niin Suomessa kuin ulkomailla, ja lisäksi töiden ja reissaamisen ohella remontoimme vanhaa rintamamiestaloamme aina tilaisuu
den tullen. 

Ronja Nikkilä

Sanja Nyberg

Auditor, Tradenomi

sanja.nyberg@hillaudit.fi  |  +358 50 407 0941  |  Linkedin

 

Aloitin Hill Auditilla tammikuussa 2023. Ennen Hill Auditin joukkoon liittymistä olen työskennellyt kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä sekä tilitoimistossa kirjanpitäjänä. Kirjanpitäjänä työskentelin noin kolme vuotta ennen kuin hyppäsin pöydän toiselle puolelle ja lähdin kartuttamaan osaamistani tilintarkastuksen parissa. Olen valmistunut keväällä 2020 taloushallinnon tradenomiksi ja syksyllä 2022 aloitin Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa maisteriopinnot. Pääaineena opiskelen laskentatoimea ja sivuaineena yritysjuridiikkaa. Hill Auditissa työtehtäviini kuuluu lakisääteinen tilintarkastus. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään monipuolisten toimeksiantojen parissa ja kartuttamaan osaamistani tilintarkastuksen parissa.
 

Vapaa-ajalla nautin matkustelusta ja aina mahdollisuuden tullen olenkin varaamassa uutta matkaa ulkomaille. Matkustelun lisäksi nautin perheen ja ystävien kanssa olemisesta. Työn ja opiskelun vastapainona rentoudun tv-sarjoja katsellen tai kirjoja lueskellen.

S-936.jpg
Sanja Nyberg
Emila.jpg

Emila Tanner

Auditor, KTM

emila.tanner@hillaudit.fi  |  +358 40 809 9096  |  Linkedin

 

Aloitin Hill Auditilla ensimmäisen kerran tilintarkastustraineena keväällä 2021, kun olin juuri saanut kandidaatintutkintoni Turun kauppakorkeakoulusta valmiiksi. Kevään jälkeen siirryin viimeistelemään maisterinopintojani. Maisteriopintojen lomassa kartutin tilintarkastuskokemusta kahdeksan kuukauden verran kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Keväällä 2023 maisterinopintojen ollessa loppusuoralla palasin takaisin osaksi Hill Auditin tiimiä. Ennen tilintarkastusta työskentelin kolmen kesän ajan hankinnan tehtävissä.
 
Pääaineenani olen opiskellut tilinpäätösinformaatiota ja tilintarkastusta, sivuaineena minulla on ollut sekä yritysjuridiikka että tietojenkäsittelytiede. Hill Auditilla työtehtäviini kuuluu lakisääteinen tilintarkastus ja olen myös kiinnostunut erityisesti data-analytiikan hyödyntämisestä ja prosessien kehittämisestä. Tilintarkastustehtävissä nautin siitä, että pääsen tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkaisiin monilta eri toimialoilta ja kartuttamaan osaamistani tilintarkastuksen parissa. 
 
Vapaa-ajalla nautin erityisesti uusien reseptien testaamisesta, mökkeilystä sekä rikospodcastien kuuntelemisesta. Yritän myös viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni ja ystävieni kanssa.  

Emila Tanner

Janiina Turkki

Auditor, KTM

janiina.turkki@hillaudit.fi  |  +358 50 495 5203  |  Linkedin

Aloitin Hill Auditilla tammikuussa 2023, jota ennen työskentelin kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä tilintarkastustehtävissä noin reilun vuoden ajan. Olen myös aikaisemmin työskennellyt taloushallinnon tehtävien parissa opintojeni ohella. Valmistuin Tampereen yliopistosta keväällä 2022. Pääaineenani opiskelin laskentatoimea ja sivuaineena yritysjuridiikkaa sekä vero-oikeutta. 

Työtehtäviini kuuluvat lähinnä lakisääteisiin tilintarkastuksiin liittyvät tehtävät. Minua kiinnostaa erityisesti työskennellä erilaisten ja vaihtelevien toimeksiantojen parissa, sillä näin pääsee tutustumaan monipuolisesti erilaisiin asiakkaisiin ja heidän liiketoimintaansa. Pidän työssäni erityisesti asiakkaiden auttamisesta sekä uuden oppimisesta, ja itseni kehittämismahdollisuuksista. 

Vapaa-aikaani vietän perheeni ja ystävieni seurassa. Nautin myös urheilusta, ja lempparipuuhaani ovat erityisesti lenkkeily ja spinning.  Pyrin myös vapaa-ajallani viettämään aikaa niin paljon kuin mahdollista perheeni Taavi-koiran kanssa.
 

J-010.jpg
Janiina Turkki
Viivi Ahtiainen
viivi_ahtiainen.jpg

Viivi Muttilainen

Administrative Coordinator

viivi.muttilainen@hillaudit.fi  |  +358 40 640 2757  |  Linkedin

Olen ollut osana Hill Auditin tiimiä vuoden 2019 maaliskuusta lähtien, aluksi osa-aikaisena ja myöhemmin kokoaikaisena työntekijänä. Vastaan toimiston arjesta ja olenkin todennäköisesti ensimmäinen, kenet tapaat toimistolle saapuessasi. Toimistoaskareiden lisäksi autan muuan muassa markkinoinnissa ja viestinnässä. Välillä minulla on mukanani Hill Auditin virallinen toimistokoira Valma, joka pitää huolen pienistä tauoista työn lomassa.

Arki-illat menevät Valman kanssa lenkkeillessä ja treenatessa hajuetsintää eli NoseWorkia. Minuun voi törmätä myös Training For Warriors -kuntosalilla heittämässä yläfemmoja tai köysikiipeilemästä Salmisaaresta. Olen myös intohimoinen ruoan ja kahvin ystävä. Keitänkin mielelläni sinulle Aeropress-kahvit toimistollamme!

Jussi Salokangas

Jussi Salokangas

Toimitusjohtaja, Hill Advisory

jussi.salokangas@hilladvisory.fi  |  +358 40 668 8460 |  Linkedin

 

Aloitin Hill Advisoryn toimitusjohtajana joulukuussa 2019, kun uusi yhtiö perustettiin ja Hill laajensi palvelutarjontaansa neuvonantopalveluihin.

 

Ennen nykyistä tehtävääni olen ollut lähes 20 vuotta pääomasijoitusalalla, valmistuttuani vuonna 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta vietin ensimmäiset 15 vuotta työurastani Lontoossa ja Tukholmassa kansainvälisillä pääomasijoittajilla, ja ennen Hilliä toimin Hartwall Capitalin sijoitusjohtajana. Pääomasijoitustaustastani johtuen minulle on myös kertynyt mittavaa kokemusta hallitustoiminnasta, yhteenlaskettuna 30 vuoden hallituskokemus 10:stä yhtiöstä eri aloilta ja maista.

 

Hill Advisoryn kautta pääsen tekemään töitä läheisesti asiakkaiden kanssa ja käyttämään omaa kokemustani heidän hyväkseen. Työssäni pidän erityisesti tehtävien ja ratkaistavien haasteiden monimuotoisuudesta, kaksi päivää eivät ole koskaan samanlaisia. Työn projektiluontoisuus on myös palkitsevaa, projektien vaikutus ja asiakkaalle tuotettu lisäarvo on kouriintuntuvasti havaittavissa ja mitattavissa. 

Vapaa-aikaani vietän erilaisten harrastusten parissa; kesällä erityisesti kilpapurjehdus ja golf pitävät kiireisinä, talvella aika hurahtaa kuntosalilla ja tuulitunnelilentämisen parissa. 

Jussi_violetti.jpg
bottom of page