Ihmiset

Päivi.jpg

Toimitusjohtaja, Partner, KHT

Fredi3.jpg

Partner, KHT

Ansku3.jpg

Audit Manager, KTM

Lauri.jpg

Hallituksen puheenjohtaja, KHT

Sara3.jpg

Audit Manager, KTM

Viivi.jpg

Office Coordinator

Antti3.jpg

Partner, KHT

Senior Auditor, KTM

Kitty.jpg

Auditor, KTK

Petteri3.jpg

Partner, KHT

Lotta3.jpg

Senior Auditor, KTM

Maarit.jpg

Auditor, Tradenomi

Risto.jpg

Partner, KHT

_12A6392 tausta.jpg

Senior Advisor, HT

_12A6378 tausta.jpg

Audit Manager, KTM

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. 
Tiimimme koostuu palveluhenkisistä tilintarkastuksen ja taloushallinnon huippuammattilaisista.   

 

Päivi Rönkkö

Toimitusjohtaja, Partner, KHT

paivi.ronkko@hillaudit.fi

+358 40 772 3738

Jo alkumetreiltä lähtien olen ollut mukana Hillin kasvussa ja kehityksessä ja olen yksi yhtiön osakkaista. Lokakuussa 2017 pääsin astumaan uusiin saappaisiin ja siitä lähtien olen toiminut yhtiön toimitusjohtajana. Työpäiväni kuluvat toimitusjohtajan työtehtävien lisäksi tilintarkastuksen ja asiakkaidemme konsultoinnin parissa. Työuraani Hillillä on mahtunut monenlaisia projekteja ja erityisesti työssäni nautinkin siitä, että saan olla yrittäjän kokonaisvaltaisena tukena.

 

Ennen Hillille tuloa olen työskennellyt tilintarkastuksen parissa kansainvälisessä yhteisössä ja kokemusta minulle on karttunut niin suurten kuin pienempienkin yhtiöiden tilintarkastuksesta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

 

Lähellä sydäntäni ovat erityisesti perhe ja ystävät, joiden kanssa vietän suurimman osan vapaa-ajastani. Olen hyvin eläinrakas ja kotona tassutteleekin eräs englanninkääpiöterrieri.  Lisäksi aina mahdollisuuden tullen varaan reissun ulkomaille tai kotiseudulle Rovaniemelle ja suuri haaveeni olisi joku päivä matkustaa kaukomaille Australiaan. Matkailu avartaa, kuten sanontakin kuuluu!

Linkedin

Lauri Mäki

Hallituksen puheenjohtaja, Perustaja, KHT

lauri.maki@hillaudit.fi

+358 40 508 1718

 

Perustin Hill Audit Oy:n vuonna 2010 ja hetken yritys olikin vain yhden hengen kokoinen. Sen jälkeen olen ollut etuoikeutetussa asemassa, kun olemme saaneet koko ajan kasvavaan tiimiimme tilintarkastusalan huippuosaajia. Valmistuttuani vuonna 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta tilitoimistossa työskentely vaihtui tilintarkastukseen kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä. Nykyisin työtehtäväni vaihtelevat laajasti yritysjärjestelyiden suunnittelusta verokonsultointiin ja erityisistä tarkastuksista arvonmäärityksien laadintaan sekä luonnollisesti tilintarkastukseen.

 

Hienointa työssäni on upeiden kollegoiden kanssa työskenteleminen sekä asiakkaiden auttaminen. Minulle palkitsevimpia hetkiä ovat ne, kun tyytyväinen asiakas sanoo haastavan projektin jälkeen kiitoksen.

 

Pidän myös kouluttamisesta ja varsinkin siitä tunteesta, kun kuulijakunta oppii luennoillani. Koulutan aktiivisesti erilaisista taloushallinnon, yritysjuridiikan ja tilintarkastuksen aiheista ja olen toiminut mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Konsernilaskenta-kurssin opettajana useita vuosia. Olen lisäksi yksi ST-Akatemian julkaiseman kommentaariteoksen Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä kirjoittajista.

 

Vapaa-aikaani vietän perheeni sekä erilaisten mailapelien parissa. Kesällä aikani kuluu mökillä Vaasassa ja muutenkin pidän luonnossa liikkumisesta.

Linkedin

 

Antti Tuomola

Partner, KHT

antti.tuomola@hillaudit.fi

+358 40 547 6675

 

Toimin Hill Auditissa tilintarkastus- ja neuvontatehtävissä vahvalla substanssiosaamisellani. Kokemusta alalta minulla on vuodesta 2007, joten olen ehtinyt avustaa asiakkaita monenlaisilta eri toimialoilta. Minun puoleeni voit kääntyä esimerkiksi osakeyhtiön verotusasioihin tai konsernitilinpäätöksen laadinnan kysymyksiin liittyen.

 

Erityisesti työssäni pidän siitä, että saan avustaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti yhtiön erilaisissa vaiheissa. Verotuksellisten ja yhtiöoikeudellisten kysymysten lisäksi kiinnostuksen kohteitani ovat muun muassa ”penkkiurheilu” ja kuntoilu. Minut voikin usein löytää futiskentältä niin pelaamasta kuin kannustamasta perheen pienimpiä. Vastapainona harrastan laadukkaita viinejä ja erikoisoluita, minkä pohjalta onkin syntynyt oma olutpanimo harrastuksena muutaman ystäväni kanssa.    

Linkedin

 
 

Petteri Lagus

Partner, KHT

petteri.lagus@hillaudit.fi

+358 50 598 1863

 

Aloitin työskentelyn Hillillä tammikuusta 2017, jota ennen työskentelin Big4-tilintarkastusyhteisössä asiantuntijana vuodesta 2012 alkaen. Ennen tilintarkastuksen maailmaan siirtymistä työskentelin kuntosaliyrittäjänä useamman vuoden ajan. Yrittäjätaustani vuoksi koen asiakkaiden proaktiivisen konsultoinnin tärkeänä ja tunnen onnistuneeni työssäni erityisesti silloin, kun asiakkaalle jää hyvä fiilis.

 

Työpäiviini sisältyy lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden konsultointia niin kirjanpidollisissa, yhtiöoikeudellisissa kuin verotuksellisissa asioissa. Asiakaskuntaani kuuluu yhtiöitä suurista konserneista aloittaviin startupeihin, joten omaan kokemusta monenlaisten yhtiöiden liiketoiminnasta sekä taloushallinnon prosesseista. Toimenkuvaani kuuluu myös kouluttaminen muun muassa asiakkaiden sisäisissä koulutuksissa sekä ST-Akatemian koulutuksissa.

 

Vapaa-aikani kuluu pääosin perheen ja lasten harrastusten parissa. Tällä hetkellä toimin poikani lätkäjoukkueen huoltajana, minkä johdosta useina iltoina minut löytääkin kaukalon reunalta. Olemme innostuneet myös vaeltamaan ja retkeilemään yhdessä koko perheen kanssa. Suuri suositus Torronsuon kansallispuistolle!

Linkedin

Fredrik Bäck

Partner, KHT

fredrik.back@hillaudit.fi

+358 50 525 5078

 

Olen työskennellyt Hill Auditin lämminhenkisessä yhteisössä vuodesta 2016 lähtien. Sitä ennen 2011 alkaen olen työskennellyt kansainvälisessä tilintarkastustoimistossa ja muissa taloushallinnon tehtävissä.

Työtehtäviini kuuluvat tilintarkastus ja asiakkaiden neuvominen yhtiöoikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Lisäksi vuosien varrelta minulle on kertynyt vankkaa kokemusta Business Finland-raportoinnista (ent. Tekes) ja yritysjärjestelyistä. Voit epäröimättä ottaa yhteyttä sekä pienissä että suurissa asioissa. Asiakkaiden avustaminen eri tilanteissa on intohimoni.

Lapsuuteni elin Kirkkonummella ja muutin vuonna 2006 Helsinkiin aloittaessani opinnot Hankenilla. Nykyään asun perheeni kanssa Espoossa, missä vietän pääosan vapaa-ajastani. Työn vastapainoksi nautin pihatöistä, urheilusta, kokkailusta sekä hyvästä ruoasta ja viinistä läheisteni kanssa. Minut voi myös löytää maalivahdin varustuksissa salibandykentiltä ottamassa koppeja reikäpalloista.

 

Jag betjänar gärna också på svenska.

Linkedin

 

Sara Mäkilä

Audit Manager, KTM

sara.makila@hillaudit.fi

+358 44 079 8082

 

Minusta tuli osa Hill Auditin aurinkoista tiimiä tammikuussa 2019. Ennen Hillille tuloa olen kartuttanut työkokemusta 2014 alkaen Big4-tilintarkastusyhteisössä, toimiessani asiantuntijatehtävissä eri kokoisissa asiakasyrityksissä. Olen valmistunut Turun kauppakorkeakoulusta ja pääaineena opiskelin laskentatoimea ja rahoitusta sekä pitkänä sivuaineena yritysjuridiikkaa.  

Työnkuvaani kuuluu lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden konsultointi kirjanpidollisissa sekä yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä ja sisäisten prosessien kehittämistyötä. Pidän työstäni, koska saan olla tekemisissä ihmisten kanssa ja minua motivoivat erityisesti työtehtävät, joissa pääsen tuottamaan konkreettista lisäarvoa asiakkaalle ja viemään täten asiakkaan liiketoimintaa eteenpäin.

Olen sosiaalinen ja vapaa-aikani vietän pitkälti läheisteni, ystävieni ja harrastusteni parissa. Rakastan eläimiä ja kotona minua odottaakin luonnosta pentuna pelastettu kissamme Vilpertti. Seuraavaa ulkomaanmatkaa alan suunnitella jo ennen kuin olen kunnolla ehtinyt kotiutunut edelliseltä matkaltani ja unelmanani onkin vielä joku päivä tehdä maailmanympärimatka.

Linkedin

 

Hanna Manelius

Senior Auditor, KTM

hanna.manelius@hillaudit.fi

+358 40 596 2383

Olen ollut osa Hill Auditin tiivistä työyhteisöä tammikuusta 2018 lähtien. Taloushallinnon ja tilintarkastuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2013. Olen energinen ja innokas oppimaan uutta, ja pidän työni parhaina puolina jatkuvia oppimis- ja itsensä haastamismahdollisuuksia ja työtehtävien monipuolisuutta. Viihdyn erityisesti sellaisten asiakasprojektien parissa, joissa voin konkreettisesti auttaa asiakasta. Tällaisia projekteja ovat lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi esimerkiksi sukupolvenvaihdokset, erilaisissa yhtiöoikeudellisissa ja verokysymyksissä avustaminen ja asiakkaan prosessien kehittämiskohteiden analysoiminen.

 

Pyrin olemuksellani ja työstäni kertomalla muokkaamaan sitä stereotypiaa, että tilintarkastus olisi yksitoikkoista, pienessä arkistohuoneessa mappien keskellä tapahtuvaa kuittien selailua. Mielestäni tilintarkastusala on täydellinen yhdistelmä verkostoitumista asiakkaiden ja kollegoiden kanssa sekä oman toimialatuntemuksen ja ongelmanratkaisukyvyn kehittämistä.

 

Vapaa-ajallani nautin Crossfit-salilla hikoilemisesta tai hiljaisessa metsässä ulkoilemisesta. Pidän myös erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien järjestämisestä, joista viimeisimpänä mainittakoon toimistollamme lanseerattu puolapuissaroikkumiskisa.

Linkedin

 

Lotta Nukari

Senior Auditor, KTM

lotta.nukari@hillaudit.fi

+358 40 520 9052

Olen ollut Hilliläinen tammikuusta 2018, jota ennen työskentelin useamman vuoden ajan kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä asiantuntijatehtävissä. Valmistuin Vaasan yliopistosta pääaineenani laskentatoimi ja tilintarkastus.

Työnkuvaani kuuluu lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi asiakkaiden erilaisiin kirjanpidollisiin, verotuksellisiin ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin liittyvät selvitykset. Lisäksi toimin asiantuntijana muun muassa yritysjärjestelyihin ja erityisiin tarkastuksiin liittyvissä toimeksiannoissa sekä Business Finland-tarkastuksissa. Avustaessani asiakkaitamme liiketoiminnan tarpeiden huomioiminen on minulle tärkeää. Koenkin erityistä onnistumista työssäni niissä tilanteissa, joissa pystyn tuomaan konkreettista lisäarvoa asiakkaalle.

Nautin erityisesti matkailusta ja auringosta, minkä vuoksi suunnistan maailmalle aina tilaisuuden tullen. Viime aikoina olen innostunut joogasta ja haaveilenkin lähteväni joogalomalle jonnekin lämpimään. Namaste.

Olen äitiyslomalla.

Linkedin

 

Anna-Kreetta Pentti

Audit Manager, KTM

anna-kreetta.pentti@hillaudit.fi

+358 40 554 8845

Liityin Hill Auditin iloiseen porukkaan tammikuussa 2018. Pääasiallisiin työtehtäviini kuuluu tilintarkastus ja yhtiömme asiakkaiden auttaminen yhtiöoikeudellisissa ja verotuksellisissa kysymyksissä. Näiden lisäksi minulla on kokemusta yritysjärjestelyihin liittyvissä toimeksiannoista kuten due diligence-selvityksistä ja yritysten arvonmäärityksistä. Ongelmien ratkominen ja lisäarvon tuottaminen asiakkaiden tarpeisiin on minulle ensisijaisen tärkeää ja motivoivaa työssäni.

Opiskeluni olen suorittanut Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa Saimaan rannalla lukien pääaineena laskentatoimea. Aikaisempaa työkokemusta minulle on karttunut yli viiden vuoden ajalta taloushallinnon työntekijänä sekä tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä kansainvälisestä tilintarkastusyhteisöstä.

Vapaa-aikani vietän mielelläni esimerkiksi tanssi- ja joogasaleilla tai muissa liikuntaharrastuksissa sekä keittiössä oman elämän Master Chefinä.

Linkedin

 

Kitty Räihä

Auditor, KTK

kitty.raiha@hillaudit.fi

+358 40 594 2604

 

Aloitin Hill Auditilla Audit traineena keväällä 2019. Olen aikaisemmin työskennellyt taloushallinnon tehtävien parissa sekä vakuutusalalla. Opiskelen Åbo Akademin kauppakorkeakoulussa laskentatoimea ja sivuaineena yritysjuridiikka. Olin viime syyslukukauden New Yorkin osavaltiossa ja luin sivuaineena Financial Forensics and Fraud Investigation eli talousrikollisuutta. Maisteriopinnot alkavat olla loppusuoralla ja kirjoitan tällä hetkellä pro gradu -tutkielmani. Opintojeni kautta kiinnostuin tilintarkastuksesta sekä konsultoinnista. 

Työtehtäviini kuuluvat lakisääteinen tilintarkastus ja olen työskennellyt monipuolisten toimeksiantojen parissa. Pääsin heti ensimmäisten työviikkojeni aikana tarkastamaan omia toimeksiantoja. Minulle on tärkeää saada auttaa asiakkaita muutoksen ja kasvun kentällä sekä ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä haasteita. Hill Auditilla on ihana yhteishenki ja olen viihtynyt todella hyvin varsinkin, kun osaavilta ja inspiroivilta kollegoilta saa tukea ja intoa työhön. Oppiminen ja kehittäminen työssäni on ollut todella nopeaa ja uutta tulee vastaan jatkuvasti. 

 

Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni ja ystävieni kanssa. Rakastan urheilua ja tykkään aloittaa päiväni aamulenkillä. Lisäksi vietän mielelläni aikaa mökillä Ahvenanmaalla. 


Jag betjänar gärna även på svenska.

Linkedin

 

Maarit Sarkkinen

Auditor, Tradenomi

maarit.sarkkinen@hillaudit.fi

+358 50 357 0976

 

Tulin osaksi Hill Auditin hyväntuulista tiimiä syyskuussa 2019. Ennen tilintarkastuksen mielenkiintoiseen maailmaan siirtymistä, olen tehnyt useamman vuoden ajan töitä kaupanalalla. Pidän tilintarkastuksen parissa työskentelystä, sillä siinä pääsen kehittämään ja haastamaan itseäni.

Vapaa-aikani vietän pääasiassa lasten ja ystävien kanssa. Leikkipuistojen lisäksi minut voi löytää lenkkipoluilta juoksentelemasta tai stand up-keikalta. Myös eläimet ovat erityisen lähellä sydäntäni, haaveilenkin oman koiran hankkimisesta.

Linkedin

 

Viivi Ahtiainen

Office Coordinator

viivi.ahtiainen@hillaudit.fi

+358 40 640 2757

 

Olen ollut osana Hill Auditin tiimiä vuoden 2019 maaliskuusta lähtien, aluksi osa-aikaisena ja myöhemmin kokoaikaisena työntekijänä. Vastaan toimiston arjesta ja olenkin todennäköisesti ensimmäinen, kenet tapaat toimistolle saapuessasi. Toimistoaskareiden lisäksi autan muuan muassa markkinoinnissa ja viestinnässä. Välillä minulla on mukanani Hill Auditin virallinen toimistokoira Valma, joka pitää huolen pienistä tauoista työn lomassa.

Arki-illat menevät Valman kanssa lenkkeillessä ja treenatessa hajuetsintää eli NoseWorkia. Minuun voi törmätä myös Training For Warriors -kuntosalilla heittämässä yläfemmoja tai köysikiipeilemästä Salmisaaresta. Olen myös intohimoinen ruoan ja kahvin ystävä. Keitänkin mielelläni sinulle Aeropress-kahvit toimistollamme!

Linkedin

 

Risto Mäkinen

Partner, KHT

risto.makinen@hillaudit.fi

+358 44 363 5000

 

Liityin osaksi Hill Auditin tiimiä vuoden 2019 syksyllä. Tätä ennen toimin yrittäjänä perheyhtiössämme, jonka liiketoiminnot yhdistimme Hillin kanssa. Huomasimme yhtiöidemme arvojen ja työskentelytapojen kohtaavan erinomaisesti ja päätimme jatkaa matkaa yhdessä uutta rakentaen. Aiemmin olen toiminut tilintarkastustehtävissä myös kansainvälisessä tilintarkastusyhteisössä sekä muissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä vuodesta 2006 alkaen, suorittaen välillä opinnot Vaasan yliopistossa.

Työtehtäväni koostuvat lakisääteisestä tilintarkastuksesta, yritysjärjestelyistä sekä vero- ja yhtiöoikeudellisesta neuvonnasta. Suoritan myös säännöllisesti insolvenssioikeudellisia toimeksiantoja, kuten konkurssivelallisten erityistarkastuksia ja saneerauslain mukaisia tilintarkastajan selvityksiä. Asiakaskuntani koostuu niin pienistä ja keskisuurista yrittäjävetoisista yrityksistä kuin joukkorahoitteisista startupeistakin. Toimin myös vierailevana luennoitsijana Vaasan yliopiston tilintarkastuksen kursseilla.

Vapaa-aikani kuluu perheen ja harrastusten parissa. Erityisesti pidän luonnossa liikkumisesta ja lempiharrastukseni ovatkin vapaalasku ja maastopyöräily. Voit löytää minut myös kallioilta kiipeilemästä tai talvella hiihtoladulta. Aina ei kuitenkaan tarvitse olla vauhtia ja korkeita paikkoja, vaan joskus on kiva poiketa vaikka lähimetsään ihmettelemään kuinka kaunis luonto meillä Suomessa onkaan.

Linkedin

 

Martti Mäkinen

Senior Advisor, HT

martti.makinen@hillaudit.fi

+358 44 528 6612

 

Tulin osaksi Hill Auditin kasvavaa ja dynaamista yhteisöä syksyllä 2019 tehdyn liiketoimintasiirron myötä.  Tätä ennen toimin yrittäjänä 20 vuoden ajan palvellen laajaa asiakaskuntaa lähinnä Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueella, viime vuodet yhdessä poikani kanssa. Yhdistymisen myötä pystymme vastaamaan aiempaa haastavampiin toimeksiantoihin ja palvelemaan asiakkaitamme entistäkin joustavammin.


Taustani on rahoitusalalla, josta siirryin tilintarkastustehtäviin 90-luvun puolivälissä. HT-tutkinnon suoritin pankinjohtajan työn ohessa. Perustin yhtiön, jonka toimialana oli tilintarkastus, yritysneuvonta, kirjanpito, isännöinti, kiinteistönvälitystoiminta sekä jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitaminen. Ajan myötä tilintarkastuksen ja yrityskonsultoinnin osuus kasvoi niin merkittäväksi, että oli aika luopua muista toiminnoista.


Pitkä kokemukseni rahoitusalalta ja yrittäjyydestä on antanut tukevan pohjan tilintarkastukselle ja yritysten neuvontatyölle. Olen kokenut, että asiakkaani ovat saaneet lisäarvoa toiminnalleen ja tukea suunnitelmilleen, mutta tarpeen tullen myös kriittistä palautetta. Erityisen tärkeänä pidän sitä, että asiakasta kuunnellaan, jotta hänen asiansa tulee varmasti ymmärretyksi ja luottamus syntyy. Ystävällinen ja rakentava suhtautuminen asiakkaisiin, työtovereihin ja muihin tahoihin kuuluu perusperiaatteisiini.


Vapaa-aikaani vietän kuntoliikunnan, mökkeilyn ja hyvien kirjojen parissa. Erityisesti historia ja merkittävien henkilöiden elämäkerrat tarjoavat kiintoisia lukuelämyksiä. Keväinen hiihtoloma Lapin maisemissa on kuulunut ohjelmaani jo vuosikymmenten ajan.

 

Mia Kulmala-Teiskonen

Audit Manager, KTM

mia.kulmala@hillaudit.fi

+358 400 636 401

 

Olen siirtynyt Hill Auditin palvelukseen syksyllä 2019 toteutuneen liiketoimintasiirron kautta. Tätä ennen työskentelin vuodesta 2017 pienessä perheomisteisessa tilintarkastustoimistossa, jossa sain mahdollisuuden hoitaa erilaisia toimeksiantoja itsenäisellä otteella, yhdessä tehokkaan tiimin kanssa. Nykyisessä työssäni pystyn palvelemaan asiakkaitamme vieläkin monipuolisemmin, kun taustalla on koko Hill Auditin asiantunteva yhteisö.


Ennen siirtymistäni tilintarkastuksen pariin, työskentelin pitkään sekä kansainvälisissä pörssiyhtiöissä että voimakkaasti kasvaneessa teknologiateollisuuden perheyrityksessä. Minulla on käytännön kokemusta niin controller-toiminnon kehittämisestä, toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta kuin yritysjärjestelyistäkin, konsernilaskennan ohella. Tilintarkastustyössä minua kiinnostaa mahdollisuus syventyä eri toimialoilla vaikuttavien yritysten toimintaan ja olla yrittäjän tukena monipuolisissa toimeksiannoissa, osana osaavaa asiantuntijaorganisaatiota.


Vietän vapaa-aikani tiiviisti perheeni parissa, lasten harrastuksia tukien. Olen opiskellut ja työskennellyt useita vuosia ulkomailla ja edelleen minua kiehtoo uusiin kulttuureihin tutustuminen. Perheen yhteiset matkat ja niiden suunnittelu tuovat iloa kiireiseen arkeeni.