top of page
HannaFinal.jpg

"Vår stil att arbeta är konsulterande och personlig." 

HANNA MANELUS, VD

timantti_harmaa.png
timantti_vihrea.png
timantti_sininen.png
tausta_high.png

Våra tjänster

Kundens siffror är i goda händer. Hill Audit och Hill Advisory erbjuder tillsammans ett brett sortiment av tjänster. I hela Finland.

Hill Audits tjänster
Gemensamma tjänster
Hill Advisorys tjänster
Experterna i revisionsföretaget Hill Audit betjänar med ett rådgivande arbetssätt. Förutom revision och bestyrkanden inkluderar våra tjänster även skatterådgivning, bolagsrättsliga tjänster, specialrevisioner och utbildning i ekonomiska frågor.
Hill Audit och Hill Advisory har nära samarbete och kan därför kombinera bådas kompetensområden. Vi ger råd gällande frågor om omstruktureringar, värderingar och Due Diligence-projekt.
Hill Advisory erbjuder ett brett sortiment av rådgivningstjänster baserat på en omfattande erfarenhet. Våra rådgivningstjänster omfattar t.ex. företagsöverlåtelser, finansieringslösningar, strategirådgivning och belöningsmodeller.
0W4A7208.jpg
YRITYS

Hur är vi som företag?

Grundpelarna i vår kundtjänst är högklassig expertis, god service och effektivitet.

Experter till stöd för er

Vår personal består av experter med lång och gedigen erfarenhet. Med hjälp av vår expertis säkerställer vi att våra kunder får stöd efter behov.

 

Hög kvalitet, bra kundservice och att hålla tidtabellen är en hederssak för oss. Vi håller vad vi lovar.

Personlig service

Vi arbetar rådgivande och individuellt. Högkvalitativ kundservice inkluderar god tillgänglighet och flexibilitet.

 

En pålitlig samtalspartner möjliggör agerande i rätt tid både då det gäller utmaningar och risker och kan också presentera möjliga lösningar.

Mervärde för verksamheten

Vår utgångspunkt är att förstå kundens affärsverksamhet och driftsmiljö. Vi strävar efter att tillföra mervärde genom att fokusera på frågor som är relevanta för kundens affärsverksamhet.

 

Vi arbetar flexibelt och effektivt enligt kundens behov.

Hill Audit är ett modernt och kontinuerligt växande revisionsföretag, som är grundat år 2010. Vi är nu tjugo experter i vårt team.

 

Under år 2019 etablerade Hill Audit kontor i Mellersta Finland och Hill Advisory grundades för att erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av rådgivningstjänster. Det innebar utökning av hela företagets utbud av tjänster.

bottom of page