top of page

Vårt team

 Vår personal är vår viktigaste resurs.
Vårt team består av serviceinriktade proffs.

Hill Audit

paivi_ronkko.jpg

VD, Partner, CGR

Lauri_maki.jpg

Styrelseordförande, CGR

fredrik_back.jpg

Partner, CGR

Jag betjänar gärna också på svenska

antti_tuomola.jpg

Partner, CGR

HannaManelius (1).jpg

Audit Manager, CGR

Markku.jpg
Markku Larsen

Senior Advisor, GR

mia_kulmalateiskonen.jpg

Audit Manager, GR

Sara1.jpg

Senior Manager, CGR

Kitty_raiha.jpg
Kitty Räihä

Senior Auditor, EM

Hill Advisory

Jussi_salokangas_s.jpg

VD

Jag betjänar gärna också på svenska

Jag betjänar gärna också på svenska

Antoni.jpg
Antoni Melanen

Auditor, EM

S-936.jpg
Emila Tanner

Auditor, EK

06 hill_audit_tausta_violetti.jpg
Ronja Nikkilä

Auditor, EK

S-936.jpg
Sanja Nyberg

Auditor, Tradenom

J-010.jpg
Janiina Turkki

Auditor, EM

viivi_ahtiainen.jpg
Viivi Ahtiainen

Administrative Coordinator

Päivi Rönkkö

Päivi Rönkkö

VD, Partner, CGR

paivi.ronkko@hillaudit.fi  |  +358 40 772 3738  |  Linkedin

Jag har fått vara involverad i Hills expansion och utveckling ända från starten och nuförtiden är jag en av delägarna. I oktober 2017 klev jag in i rollen som VD för företaget. Förutom mina arbetsuppgifter som VD, använder jag en stor del av arbetstiden till revision och rådgivning. Under min karriär på Hill har jag deltagit i många olika projekt och jag njuter av rollen att kunna vara ett stabilt   stöd för företagaren.

 

Innan jag kom till Hill arbetade jag på ett internationellt revisionsföretag och har mer än tio års erfarenhet av revisioner i både stora och små företag.

 

Helst tillbringar jag fritiden med familj och vänner. Jag är väldigt förtjust i djur och hemma har jag en English toy terrier. Ibland bokar jag en resa utomlands eller till min hemort Rovaniemi. Min stora dröm är att resa till Australien. Resande berikar!

Lauri Mäki

Chairman of the Board, Founder, CGR

lauri.maki@hillaudit.fi  |  +358 40 508 1718  |  Linkedin

 

När jag grundade Hill Audit Oy år 2010 var det ett enmansföretag. Med tiden har företaget vuxit och vi har fått topptalanger inom revision med i vårt växande team. Efter examen från Helsingin kauppakorkeakoulu 2002 byttes arbetet på en bokföringsbyrå till revision i ett internationellt revisionsföretag. I dag sträcker sig mina arbetsuppgifter från omorganiseringar till skatterådgivning och från särskilda granskningar till värderingar och naturligtvis, till revision.

 

Det bästa med mitt jobb är att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och att assistera våra kunder. Jag blir glad när en kund är nöjd efter ett utmanande projekt.

Jag tycker om att undervisa och framför allt njuter jag av att åhörarna lär sig något nytt under mina föreläsningar. Jag undervisar i olika frågor om ekonomisk förvaltning, affärsjuridik och revision. Jag har bland annat jobbat som lärare i koncernredovisning vid Aalto Universitet i flera år.  Jag är även en av författarna till kommentarboken Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä som utgetts av ST-Akatemia.

 

Jag tillbringar fritiden med min familj och med olika racketspel. På somrarna är jag på min sommarstuga i Vasa och i övrigt trivs jag i naturen. 

Lauri Mäki

Fredrik Bäck

Partner, CGR

fredrik.back@hillaudit.fi  |  +358 50 525 5078  |  Linkedin

 

har arbetat i Hill Audits varma gemenskap sedan år 2016. Från 2011 arbetade jag på en internationell revisionsbyrå och med andra ekonomiförvaltningsuppgifter.

Mitt arbete består av revision och rådgivning i bolagsrättsliga- och skattefrågor. Dessutom har jag genom åren fått en gedigen erfarenhet av Business Finland-rapportering (tidigare Tekes) och av omstruktureringar. Tveka inte att ta kontakt i både stora som små frågor. Jag uppskattar möten med mina kunder och problemlösning.

Jag växte upp i Kyrkslätt och flyttade till Helsingfors då jag började studierna vid Hanken. Idag bor jag med min familj i Esbo, där jag tillbringar största delen av min fritid. Som motvikt till mitt arbete njuter jag av trädgårdsarbete, sport, matlagning och god mat och vin med mina nära och kära. Du kan också hitta mig på en innebandyarena i målvaktsutrustning. 

 

Jag betjänar gärna också på svenska!         

Fredrik Bäck

Antti Tuomola

Partner, CGR

antti.tuomola@hillaudit.fi  |  +358 40 547 6675  |  Linkedin

 

Mina arbetsuppgifter inom revision och rådgivning på Hill Audit sköter jag med stor kompetens. Jag har samlat erfarenhet sedan 2007 och har hunnit assistera våra kunder inom ett brett spektrum av branscher. Du kan till exempel kontakta mig gällande företagets skattefrågor eller frågor som rör koncernredovisning.

 

I mitt arbete gillar jag i synnerhet det att jag kan ge omfattande stöd för våra kunder i företagets olika skeden. Förutom skatte- och bolagsrättsliga frågor är jag intresserad av att följa med sport och att motionera. Man kan ofta hitta mig på fotbollsplanen, antingen spelar jag själv eller så hejar på familjens småttingar. Som motvikt till arbetet njuter jag av kvalitetsviner och special öl. Därför har jag tillsammans med några vänner startat ett eget bryggeri.     

antti_tuomola.jpg
Antti Tuomola
Sara1.jpg
Sara Mäkilä

Senior Manager, CGR

sara.makila@hillaudit.fi  |  +358 44 079 8082  |  Linkedin

Jag kom med i Hill Audits soliga team i januari 2019. Innan ankomsten till Hill har jag fått erfarenhet från Big4-revisionsföretaget där jag sedan 2014 arbetade som expert i olika stora kundföretag. Jag tog examen från Turun kauppakorkeakoulu där jag hade redovisning och finans som huvudämne och läste affärsjuridik som långt biämne.

Förutom den lagstadgade revisionen arbetar jag med rådgivning i redovisnings- och bolagsrättsliga frågor och med utveckling av interna processer. Jag gillar mitt jobb eftersom jag får interagera med människor och jag motiveras särskilt av jobb där jag medför konkret värde för klienten och på så sätt för kundens verksamhet framåt.

Jag är social och fritiden tillbringar jag till stor del med familjen, mina vänner och hobbyer. Jag älskar djur och hemma väntar vår katt Vilpertti, som räddades som liten kattunge. Innan jag kommit hem från en utlandsresa börjar jag redan planera för nästa resa.  Min dröm är att någon dag göra en jorden-runt resa. 

Sara Mäkilä
Hanna Manelius

Audit Manager, CGR

hanna.manelius@hillaudit.fi  |  +358 40 596 2383  |  Linkedin

HannaManelius (1).jpg
Hanna Maelius SVE
mia_kulmalateiskonen.jpg

Mia Kulmala

Audit Manager, GR

mia.kulmala@hillaudit.fi  |  +358 400 636 401 | Linkedin

 

Jussi Salokangas

VD, Hill Advisory

jussi.salokangas@hilladvisory.fi  |  +358 40 668 8460 |  Linkedin

 

Jag började som VD för Hill Advisory i december 2019 när det nya företaget grundades och Hill utvidgade sitt sortiment till rådgivningstjänster.

Innan mina nuvarande uppgifter, har jag nästan 20 års erfarenhet av riskkapital. Efter att jag tagit examen 2002 från Helsingin kauppakorkeakoulu, tillbringade jag de första 15 åren av min karriär i London och Stockholm med internationell kapitalplacering. Innan Hill arbetade jag som investeringschef på Hartwall Capital. Av min bakgrund inom kapitalplacering har jag också fått omfattande erfarenhet av styrelseverksamhet, allt som allt 30 års styrelseerfarenhet från tio företag i olika branscher och länder.

​Hos Hill Advisory får jag arbeta nära kunder och jag kan använda min erfarenhet för att rådgiva och assistera dem. I mitt arbete gillar jag särskilt mångfalden av uppgifter och utmaningar som ska lösas, två dagar är aldrig likadana. Projektarbetet är också givande, effekten och det mervärde som kunden får av projekten är påtagliga och mätbara.

Jag tillbringar min fritid med olika hobbyer; på sommaren är det främst kappsegling och golf, på vintern är det mest gym och vindtunnelflygning.

Jag betjänar gärna också på svenska! 

Jussi_violetti.jpg
Mia Kulmala SVE
Jussi Salokangas SVE

På återseende!

bottom of page