top of page

Vårt team

 Vår personal är vår viktigaste resurs.
Vårt team består av serviceinriktade proffs.

Hill Audit

HannaManelius (1).jpg

VD, CGR

Lauri_maki.jpg

Styrelseordförande, CGR

Sara1.jpg

Partner, CGR

antti_tuomola.jpg

Partner, CGR

AleksiLiila.jpg
Aleksi Harju

Audit Manager, HT

Kitty_raiha.jpg
Kitty Räihä

Audit Manager, EM

Jag betjänar gärna också på svenska

SaaraLiila.jpg
Saara Takko

Audit Manager, EM

06 hill_audit_tausta_violetti.jpg
Ronja Nikkilä

Senior Auditor, EK

Emila.jpg
Emila Tanner

Senior Auditor, EM

J-010.jpg
Janiina Turkki

Senior Auditor, EM

S-936.jpg
Sanja Nyberg

Auditor, Tradenom

hill_audit_tausta_violetti.jpg
Ville Pakkanen

Trainee

Hill Advisory

Jussi_salokangas_s.jpg

VD

Jag betjänar gärna också på svenska

viivi_ahtiainen.jpg
Viivi Muttilainen

Administrative Coordinator

HannaManelius (1).jpg
Hanna Manelius

VD, CGR

hanna.manelius@hillaudit.fi  |  +358 40 596 2383  |  Linkedin

Hanna Maelius SVE

Lauri Mäki

Chairman of the Board, Founder, CGR

lauri.maki@hillaudit.fi  |  +358 40 508 1718  |  Linkedin

 

När jag grundade Hill Audit Oy år 2010 var det ett enmansföretag. Med tiden har företaget vuxit och vi har fått topptalanger inom revision med i vårt växande team. Efter examen från Helsingin kauppakorkeakoulu 2002 byttes arbetet på en bokföringsbyrå till revision i ett internationellt revisionsföretag. I dag sträcker sig mina arbetsuppgifter från omorganiseringar till skatterådgivning och från särskilda granskningar till värderingar och naturligtvis, till revision.

 

Det bästa med mitt jobb är att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och att assistera våra kunder. Jag blir glad när en kund är nöjd efter ett utmanande projekt.

Jag tycker om att undervisa och framför allt njuter jag av att åhörarna lär sig något nytt under mina föreläsningar. Jag undervisar i olika frågor om ekonomisk förvaltning, affärsjuridik och revision. Jag har bland annat jobbat som lärare i koncernredovisning vid Aalto Universitet i flera år.  Jag är även en av författarna till kommentarboken Konsernitilinpäätöksen erityiskysymyksiä som utgetts av ST-Akatemia.

 

Jag tillbringar fritiden med min familj och med olika racketspel. På somrarna är jag på min sommarstuga i Vasa och i övrigt trivs jag i naturen. 

Lauri Mäki
Sara1.jpg
Sara Mäkilä

Partner, CGR

sara.makila@hillaudit.fi  |  +358 44 079 8082  |  Linkedin

Jag kom med i Hill Audits soliga team i januari 2019. Innan ankomsten till Hill har jag fått erfarenhet från Big4-revisionsföretaget där jag sedan 2014 arbetade som expert i olika stora kundföretag. Jag tog examen från Turun kauppakorkeakoulu där jag hade redovisning och finans som huvudämne och läste affärsjuridik som långt biämne.

Förutom den lagstadgade revisionen arbetar jag med rådgivning i redovisnings- och bolagsrättsliga frågor och med utveckling av interna processer. Jag gillar mitt jobb eftersom jag får interagera med människor och jag motiveras särskilt av jobb där jag medför konkret värde för klienten och på så sätt för kundens verksamhet framåt.

Jag är social och fritiden tillbringar jag till stor del med familjen, mina vänner och hobbyer. Jag älskar djur och hemma väntar vår katt Vilpertti, som räddades som liten kattunge. Innan jag kommit hem från en utlandsresa börjar jag redan planera för nästa resa.  Min dröm är att någon dag göra en jorden-runt resa. 

Fredrik Bäck

Antti Tuomola

Partner, CGR

antti.tuomola@hillaudit.fi  |  +358 40 547 6675  |  Linkedin

 

Mina arbetsuppgifter inom revision och rådgivning på Hill Audit sköter jag med stor kompetens. Jag har samlat erfarenhet sedan 2007 och har hunnit assistera våra kunder inom ett brett spektrum av branscher. Du kan till exempel kontakta mig gällande företagets skattefrågor eller frågor som rör koncernredovisning.

 

I mitt arbete gillar jag i synnerhet det att jag kan ge omfattande stöd för våra kunder i företagets olika skeden. Förutom skatte- och bolagsrättsliga frågor är jag intresserad av att följa med sport och att motionera. Man kan ofta hitta mig på fotbollsplanen, antingen spelar jag själv eller så hejar på familjens småttingar. Som motvikt till arbetet njuter jag av kvalitetsviner och special öl. Därför har jag tillsammans med några vänner startat ett eget bryggeri.     

antti_tuomola.jpg
Antti Tuomola
Jussi_violetti.jpg

Jussi Salokangas

VD, Hill Advisory

jussi.salokangas@hilladvisory.fi  |  +358 40 668 8460 |  Linkedin

 

Jag började som VD för Hill Advisory i december 2019 när det nya företaget grundades och Hill utvidgade sitt sortiment till rådgivningstjänster.

Innan mina nuvarande uppgifter, har jag nästan 20 års erfarenhet av riskkapital. Efter att jag tagit examen 2002 från Helsingin kauppakorkeakoulu, tillbringade jag de första 15 åren av min karriär i London och Stockholm med internationell kapitalplacering. Innan Hill arbetade jag som investeringschef på Hartwall Capital. Av min bakgrund inom kapitalplacering har jag också fått omfattande erfarenhet av styrelseverksamhet, allt som allt 30 års styrelseerfarenhet från tio företag i olika branscher och länder.

​Hos Hill Advisory får jag arbeta nära kunder och jag kan använda min erfarenhet för att rådgiva och assistera dem. I mitt arbete gillar jag särskilt mångfalden av uppgifter och utmaningar som ska lösas, två dagar är aldrig likadana. Projektarbetet är också givande, effekten och det mervärde som kunden får av projekten är påtagliga och mätbara.

Jag tillbringar min fritid med olika hobbyer; på sommaren är det främst kappsegling och golf, på vintern är det mest gym och vindtunnelflygning.

Jag betjänar gärna också på svenska! 

 

Jussi Salokangas SVE

På återseende!

bottom of page