top of page
hill_pohja_lila.png

Hei tuleva työkaveri!

Ronja-Antoni-HillAudit.jpg

Millainen yritys olemme?

Hill Audit on vuonna 2010 perustettu moderni ja jatkuvasti kasvava tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusasiakkaitamme ovat muun muassa omistajavetoiset pienet ja keskisuuret yritykset, yhdistykset ja säätiöt sekä kansainvälistyvät yritykset. Tilintarkastus ja siihen liittyvät neuvontapalvelut ovat osaamisemme ydintä, mutta tarjoamme asiakkaillemme palveluita myös yritysjärjestelyiden, verokonsultoinnin, koulutuksen ja erilaisten varmennuspalveluiden muodossa.

Eväitä ja tukea kehittymiseen
urallasi

Tuemme henkilöstömme uuden oppimista yhtiön tarjoamilla koulutuksilla. Yhtiössämme on avoimen kommunikaation kulttuuri ja matala hierarkia, mitkä edesauttavat oppimista ja kehittymistä asiantuntijana.

Täsmäätkö jengiimme?

Henkilöstömme koostuu nuorekkaista ja dynaamisista alansa huippuosaajista ja etsimme nyt porukkaamme uusia työkavereita. Jos olet positiivinen sekä asiakaspalvelulähtöinen ja haluat olla mukana kasvattamassa yritystämme, olet hakemamme henkilö meidän tiimiimme.

 

 

Toivomme, että olisit:
  • suorittanut KHT/HT-tutkinnon

  • toiminut tilintarkastuksen asiantuntijatehtävissä vähintään 4 vuotta

  • valmis ottamaan vastuuta omista allekirjoitusasiakkaista
     

Jos tunnet arvomme omaksesi ja työskentely Hill Auditin iloisessa joukossa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@hillaudit.fi viimeistään 30.11.2023. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Muutamme uusiin toimitiloihin Espoon Keilaniemeen 1.12.2023. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Manelius ja Sara Mäkilä, mutta voit halutessasi kysyä mieltä askarruttavista asioista myös muilta Hilliläisiltä.

Tutustu arkeemme somessa

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
HannaManelius (1).jpg

Hanna Manelius

Toimitusjohtaja, KHT

p. +358 40 596 2383

hanna.manelius@hillaudit.fi

Sara1.jpg

Sara Mäkilä

Partner, KHT

p. +358 44 079 8082

sara.makila@hillaudit.fi

Lue työntekijöidemme ajatuksia meistä ja työstään
bottom of page