top of page
  • Writer's pictureHill Advisory

Hill Auditin rinnalle neuvonantopalveluihin keskittyvä Hill Advisory


Hill Audit on saanut rinnalleen laaja-alaisia neuvonantopalveluita tarjoavan Hill Advisoryn laajentaen palvelutarjontaa entisestään. Uuden yrityksen toimitusjohtajaksi on nimitetty pitkän uran pääomasijoittana tehnyt Jussi Salokangas.

Hill Advisory tarjoaa kokonaisvaltaisia neuvonantopalveluita esimerkiksi yrityskauppatilanteissa ja rahoitusratkaisuissa. Hill Audit ja Hill Advisory tekevät myös läheistä yhteistyötä ja tarjoavat yhteisiä palveluita kuten due diligence -selvityksiä tai arvonmäärityksiä. Yhdessä yritykset pystyvät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä kattavammin ja tehokkaammin erilaisissa tilanteissa.

Tarve neuvonantopalveluihin asiakkailta

Hill Auditin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Lauri Mäki näkee uuden aluevaltauksen luonnollisena kehityksenä. ”Olemme havainneet selkeän tarpeen neuvonantopalveluille asiakaskunnassamme. Uudet palvelut ovat selkeä ja luonnollinen jatke Hill Auditin tarjoamille palveluille, ja jatkossa pystymme käyttämään molempien yhtiöiden erityisosaamista asiakkaittemme hyväksi”, Lauri kommentoi.

”Hill Advisoryn perustaminen oli pitkän pohdinnan tulos. Avainasemassa oli löytää sopiva henkilö, jolla on tehtävään oikea kokemus, mutta sopii myös Hillin kulttuuriin ja yhteisöön”, Lauri linjaa ja jatkaa, ”Jussi tuo mukanaan todella laajan osaamisen ja käytännön kokemuksen juuri niistä asioista, joissa monet asiakkaamme tarvitsevat apua.”

Neuvonantopalvelut tuottavat lisäarvoa asiakkaille

Taustansa ansiosta Jussilla on laaja kokemus erilaisista yritysten kohtaamista tilanteista sekä näkemystä niin omistajan kuin hallituksen ja johdon näkökulmista. ”Hill Advisoryn kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme neuvonantopalveluita erilaisissa tilanteissa, henkilökohtaisella otteella ja omaan kokemukseeni pohjautuen. Räätälöimällä ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaisesti varmistamme, että projektien vaikutus ja asiakkaalle tuotettu lisäarvo on myös konkreettisesti havaittavissa.” Jussi Salokangas kertoo.

”Olen erityisen iloinen voidessani liittyä Hillin mahtavaan tiimiin, joka on lyhyessä ajassa todella vakuuttanut minut niin osaamisellaan ja yhteishengellään, kuin myös kasvuhalukkuudellaan”, Jussi lisää.

Tutustu Jussiin ja yhtiöidemme palveluihin tarkemmin oheisista linkeistä.

Kiinnostuitko yritysneuvonantopalveluistamme? Soita, meilaa tai tee tarjouspyyntö nettisivujemme kautta!

Jussi Salokangas Lauri Mäki

Toimitusjohtaja, Hill Advisory Hallituksen puheenjohtaja, KHT

+358 40 668 8460 +358 40 508 1718

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page