Yritysjärjestelyt

Asiantuntijamme antavat tukea yritysjärjestelytilanteessa

Yritysjärjestelyt ovat usein monimutkaisia prosesseja, joissa asiantuntijan puoleen kääntyminen voi vähentää riskejä ja nopeuttaa prosessin läpivientiä. Oli suunnitelmissanne sitten pääomarakenteen, omistusten tai liiketoimintojen uudelleenjärjesteleminen pystymme tarjoamaan avuksenne vahvaa talous- ja vero-osaamistamme ja toimimaan joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Räätälöity yritysjärjestelypalvelu

Yritysjärjestelypalvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelumme kattavat esimerkiksi yritysjärjestelyn kartoitukseen, strategisen suunnitteluun ja järjestelyn täytäntöönpanoon liittyvää konsultointia tai yritysjärjestelyn kokonaisvaltaisen hoitamisen avaimet käteen -periaatteella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä omistajien ja johdon kanssa ja kommunikoimme jatkuvasti projektin etenemisestä. Vahvuutenamme on joustavuus ja nopea reagointivalmius - olemme aina helposti ja nopeasti asiakkaan tavoitettavissa.

Yhteisölainsäädäntö vaatii tietyissä yritysjärjestelytilanteissa, että yhtiön varsinainen tilintarkastaja tai erikseen päätetty tilintarkastaja suorittaa toimeksiannon. Laadimme asiakkaillemme muun muassa yrityksen sulautumisen, jakautumisen ja purkautumisen yhteydessä tai yhtiömuodon muutostilanteissa yhteisölainsäädännön vaatimia lausuntoja.

Yrityskauppa- ja omistajanvaihdostilanteissa teemme arvonmäärityksiä, riskianalyysejä ja due diligence-selvityksiä.

Saammeko kertoa lisää yritysjärjestelyistä?

Soita, meilaa tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, keskustelemme mielellämme lisää!