top of page

HILL AUDITIN JA HILL ADVISORYN YHTEISET PALVELUT

Yritysjärjestelyt

Asiantuntijamme antavat tukea yritysjärjestelytilanteessa

 

Yritysjärjestelyt ovat usein monimutkaisia prosesseja, joissa asiantuntijan puoleen kääntyminen pienentää riskejä ja nopeuttaa prosessin läpivientiä. Oli suunnitelmissanne sitten pääomarakenteen, omistusten tai liiketoimintojen uudelleenjärjesteleminen, pystymme tarjoamaan vahvaa talous- ja vero-osaamistamme joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Räätälöity yritysjärjestelypalvelu

 

Yritysjärjestelypalvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelumme kattavat esimerkiksi yritysjärjestelyn kartoitukseen, strategisen suunnitteluun ja järjestelyn täytäntöönpanoon liittyvää neuvontaa tai yritysjärjestelyn kokonaisvaltaisen hoitamisen avaimet käteen -periaatteella. Vahvuutenamme on joustavuus ja nopea reagointivalmius - olemme aina helposti ja nopeasti asiakkaan tavoitettavissa.

 

​Yhteisölainsäädäntö vaatii tietyissä yritysjärjestelytilanteissa, että yhtiön varsinainen tilintarkastaja tai erikseen päätetty tilintarkastaja suorittaa toimeksiannon. Laadimme asiakkaillemme muun muassa yrityksen sulautumisen, jakautumisen ja purkautumisen yhteydessä tai yhtiömuodon muutostilanteissa yhteisölainsäädännön vaatimia lausuntoja.

 

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tutustu asiantuntijoidemme kirjoituksiin

bottom of page